2023.03.11. 14:00:34 20786 267

Érkezik a tavasz, elő a blézerrel – Így viseld ezt a remek ruhadarabot
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan kicsit arrébb van, hogy nem kabát alá, hanem inkább kabát helyett viseljük, a blézer nem hiányozhat a tavaszi kollekcióinkból sem. Nem is hinnéd, milyen sokoldalúan viselhető ez a ruhadarab! Érdemes belőle többfélét beszerezni, mert szuperül variálható!

Blézer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Blézer

Ha szeretnéd feldobni a ruhatáradat, akkor a női zakó a segítségedre lesz. Sokféleképpen, sokféle ruhadarabbal, kiegészítővel viselhetjük, hangulatunknak megfelelően pedig még a stílusunkat is változtathatjuk.

Egy a blézer, több a stílus

Blézerben sportosan? Naná!

Ki mondta, hogy egy blézer nem lehet sportos? Egy szűk nadrág, egy pulcsi, sneaker meg egy baseball sapi, és egy színben hozzá passzoló blézer - így tuti, hogy csinosan és ami szintén fontos, kényelmesen érzed majd magad.

Éljen a tavasz, éljenek a színek!

Mert egy blézernek nem muszáj fekete, barna, vagy egyéb sötét árnyalatban pompáznia! Jöhetnek a színesebbnél színesebb darabok, amik csak arra várnak, hogy feldobd velük a napokat.

Légy laza!

Egy világos blézer és egy kék farmer+fehér póló kombináció egyszerre laza, és mégis elegáns viselet. Lábbelinek a kedvenc balerinád, vagy bármilyen lapos talpú cipő megteszi.

Ha szükséges a komolyság!

Tárgyalásra, megbeszélésre, egyéb fontos, üzleti eseményre természetesen illik elegánsabban öltözni. Ilyenkor jöhet a sötétebb árnyalatú blézer, egy sötét nadrággal és fehér blúzzal, inggel. És természetesen, magas sarkúval.

Buliba készülsz?

Egy hosszított, flitteres darab jó választás lehet! Akár szoknyával, vagy éppen szoknya nélkül.:-) De a hosszú, fekete csizma kötelező darab mellé!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...