2020.12.06. 17:00:20 11221 262

Energikus reggel minden nap! – Így érd el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szürke, őszi időben mégis kinek van kedve kimozdulni, bármit is csinálni. Nemhogy dolgozni menni! Ilyenkor az ember aztán igyekszik motiválni magát, amivel csak lehet! Nem kell ilyenkor nagy dolgokra gondolni, sokszor egy apróság is sokat dobhat a napunkon.

Boldog, energikus reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog, energikus reggel

Hideg zuhany!

Ha nem is azonnal állunk be a hideg víz alá, elég, ha fokozatosan hűtjük a vizet, amíg zuhanyozunk. Maximálisan felfrissülhetünk így is!

Ablak!

Ugyan ilyenkor már csípősek a reggelek, nem árt, ha mindjárt ébredés után kinyitod az ablakokat és friss levegőt engedsz be a lakásba! Te is előbb magadhoz térsz, ha nem az este, éjszaka folyamán elhasznált levegőt szívod be.

Pattanj fel!

Nem húzd sokáig a felkelést, érdemes már az első, de legalább a második ébresztő hallatán kipattanni az ágyból! Ha lustálkodsz, azzal nem indítod túl hatékonyan a napodat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...