2019.08.09. 15:44:09 8888 317

Elsóztad? Ezek a tippek biztos segítenek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még a leggyakorlottabb háziasszonyokkal is megesik, hogy megszalad a kezük sózás közben, és bizony jócskán több kerül a levesbe, pörköltbe ebből a fűszerből, mint amennyit szeretett volna. Szerencsére, mentőötlet ilyenkor is akad!

Rizsfajták - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rizsfajták

Attól függően, hogy milyen fajta ételbe került túl sok a sóból, választhatsz a különböző megoldások közül.

Ha a pörkölt, vagy a szósz kapott többet a jóból

Itt több lehetőség közül választhatsz! Kerülhet a szószba, egy kevéske tejszín, vagy éppen tej. Pár csepp méz is csodákra lehet képes, de kevéske narancslével is sikerrel járhatsz. Csak keverd el a kiválasztott „ellenszert” az elsózott ételben, és meg van mentve az ebéd!

Ha a leves lett (szinte) ehetetlen

Valószínűleg a krumplis trükköt Te is ismered már: csak tégy egy megmosott, meghámozott burgonyát a levesbe, és az majd elveszi annak túlzott sósságát! De működik ez a trükk rizzsel is! Tégy egy teatojásba nyers rizsszemeket, és lógasd bele az elsózott lébe!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...