2022.03.21. 14:38:06 6712 227

Élj stresszmentesen! – Felszabadító tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hol több, hol kevesebb, de bizonyos fokú stressz az életünk velejárója. Jó esetben ez doppingol minket, előre visz, rosszabb esetben leblokkol, lefáraszt, lemerít. Bárhogy is van, meg kell tanulnunk kezelni az élet velejárójának tartott stresszt, ha már megszüntetni nem tudjuk.

Stressz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stressz

Mivel a stressz bizonyos fokig az életünk része, így meg kell tanulnunk kezelni azt, együtt élni vele. Ha még nem tudod, mégis hogyan lehetséges ez, szaladj végig stresszkezelő tippjeinken.

Fogadd el!

Bármit teszünk, bárhogy küzdünk ellene, a stressz sajnos az életünk része. Hol kevésbé, hol jobban belecsúszunk a stressztengerbe, de elkerülni nem tudjuk.

Védd magad!

Fontos, hogy igyekezz körülvenni magadat apró szigetekkel, melyek biztos pontot jelentenek számodra a stresszes, viharos időkben. Ilyen szigetek lehetnek a család, barátok, esetleg a kollégák.

Amit meg kell tanulnod

Sokszor az időhiány sodor minket stresszes szituációkba, ezért érdemes megtanulnod beosztanod az idődet, hogy legalább ezt, mint stresszforrást sikerüljön kiiktatnod.

Javíts a hozzáállásodon

Egy-egy stresszhelyzetre igyekezz úgy gondolni, mint egy olyan szituációra, amiből sokat tanulhatsz majd. Próbáld meg a jót meglátni ezekben az élethelyzetekben.

Nézz a jövőbe!

Talán egy-egy stresszes időszakban nehéz elképzelni, hogy egyszer vége lesz, pedig örökké biztos nem tart majd. A nehezebb időszakokban gondolj néhány jövőbeni kellemes eseményre: baráti találkozó, nagy családi összejövetel, nyaralás.

Itt is fontos a technika

Nem árt, ha begyakorolsz néhány légzőgyakorlatot, stresszlevezető technikát, melyet napközben is tudsz alkalmazni, ha úgy érzed, már nem bírod tovább a nyomást.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...