2024.04.05. 12:30:53 5663 231

El a kezekkel a fagyasztótól! – Ezeknél az ételeknél biztosan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is annál nagyobb öröm, mint amikor akkora adag bolognait sikerül főznöd, hogy tudsz belőle lefagyasztani még egy vagy több alkalomra valót. Megnyugtató a tudat, hogy bármi történik, bármennyire nincs időd főzni, az aznapi vagy másnapi vacsora meg van mentve, a fagyasztóból előhúzott „csoda” által.

Fagyasztó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fagyasztó

Ám van egy rossz hírünk: hiába fantasztikus hűvös, vannak ételek, amelyeket egyenesen tilos a fagyasztóba tenni, mert kivéve már nem azt a minőségű ételt kapjuk.

  • Gumi lehet belőle! A fagyasztóba kerülő tojás héja egyrészt könnyen megrepedhet, másrészt a beltartalma gumis állagúvá válik.

  • Csak a csibéknél cuki a pelyhes! A túró, a vajkrémek, a joghurt, de akár a tejszín is elveszíti krémességét, ha a fagyasztóba kerül, és szemcsés állagú lesz.

  • Csak a krumplit ne! Bevallom, én egyszer próbálkoztam lefagyasztani a krumplifőzeléket, aztán többé soha. A megfagyott burgonya felengedve szivacsos állagú, ezáltal teljesen élvezhetetlen lett. A nyers változatára is ugyanez igaz, hiszen megfagyva elveszíti keményítőtartalmát, és használhatatlan lesz.

  • Sok a lé? A magas víztartamú zöldségek és gyümölcsök nem szeretik a fagyos környezetet, elveszítik folyadéktartalmukat, és ízetlenné, vagy inkább ehetetlenné válnak.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...