2019.02.21. 17:50:13 12613 380

Egyszerű édesség, még gyorsabban! – Így készíts pudingot a mikróban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eddig azt hihettük, annál gyorsabban nem lehet pudingot készíteni, minthogy az ember lánya összeönt egy csomag pudingport, tejet, és az ízlésvilágának megfelelő mennyiségű cukrot és összefőzi. De akár kipróbálhatjuk a mikrohullámok erejét is, ha ezzel gyorsíthatjuk a folyamatot.

Csoki puding - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csoki puding

Sőt, még csak pudingpor sem kell ehhez a finomsághoz! Íme, a hozzávalók:

  • 2 evőkanál keményítő

  • 1 evőkanál kakaó

  • fél liter tej

  • 1 evőkanál cukor

A hozzávalókat keverd össze egy „mikroálló” tálban. Először érdemes a hagyományos pudingkészítés szabályait követni, vagyis kevés tejben keverd csomómentesre a cukrot, kakaót, keményítőt, majd ezután mehet hozzá a tej többi része. Ha megvagy, rakd a mikróba 7 percre, közepes teljesítményre. Nagyjából 4 perc után vedd ki a masszát, és keverd meg. 7 perc után ellenőrizd, elkészült-e a pudingod. Ha szükséges, még rakd vissza néhány percre.

Ha a kakaó nem elég ízesítésnek!

Ha feldobnád a pudingot, ezeket csempészd bele:

  • Ha extra csokis pudingot kívánnál, mehet bele apróra összetördelt csokoládé! Hogy a csoki a még mindig jobb sorsukat váró csokimikulásokból, szaloncukrokból lesznek, vagy szerzel be hozzá valamilyen finom étcsokit, az már Rád van bízva!

  • Ne hagyd árválkodni a nyáron, ősszel elrakott lekvárokat, kompótokat! Kerülhet egy-egy pötty a puding tetejére, a gyümölcsöket pedig apróra vágva bele is keverheted.

  • Természetesen, ízesítheted friss gyümölcsökkel, almával, banánnal, mandarinnal is a pudingodat. Felaprítva keverd bele a finom krémbe!

  • Ha vaníliás ízesítésűt szeretnél, mehet a krémbe egy kis vanília – egy rúd kikapart magja igazán finom ízt ad neki!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...