2018.11.23. 17:59:21 9911 379

Egy perc öröm mindennap és a lustaságot is elfelejtheted!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van egy célod. Szuper! De vajon teszel érte minden nap? Szerinted, ha minden egyes nap minimum egy percet foglalkoznál vele, az segítene? A japánok szerint igen!

Öröm, álmodozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Öröm, álmodozás

A japán Kaizen-módszer segíthet a céljaid megvalósításában, kifejezetten azokban, amelyeket esetleg a lustaság miatt nem sikerül elérni.

A technika lényege az, hogy mindennap 1 percet foglalkozol az adott dologgal. Először érdemes egy örömteli dolgot választani, például egy új hobbi elsajátításához szükséges olvasmány vagy magának a hobbinak a gyakorlására. Például rajzolj egy percig vagy táncolj. :) De ezt mindennap ismételd meg. Egy idő után magaddól szeretnéd majd az időintervallumot kitolni, és egy percnél tovább foglalkozni a tevékenységgel. Majd még tovább és még tovább...

Ezt a módszert alkalmazhatod az élet minden területén, így azok a dolgaid, amelyek halogatás vagy lustaság miatt nem haladnak, meg fognak oldódni. Hiszen egy percet minden nap minimum foglalkoznod KELL velük, és ha már előveszed az "ügyet", akkor úgyis több időt fogsz vele tölteni napról-napra, míg végül megoldódik.

Ha a technika az életed részévé válik, könnyebben jutsz majd egyről a kettőre, és a lustaság is a múlté lesz - legalábbis a japánok szerint.

Szerintünk is megér egy próbát! Hajrá!

Forrás: brightside.me/article/a-japanese-technique-for-overcoming-laziness-11255

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink