2022.03.04. 08:40:06 12860 309

Egy márka, ami a lábfej szélességre is gondol – avagy miért válassz New Balance cipőt?(x)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A New Balance az egyik legismertebb sportcipőmárkák közé sorolható, ám nem volt ez mindig így. Sőt a hetvenes években a New Balance még csak napi alig harminc cipőt gyártott, miközben már évtizedek óta létezett. Ennek oka főleg a kis szériás jelenlét és az a filozófia volt, amely jó darabig nem tudta megfelelően integrálni a tömeggyártást. A New Balance cipői ugyanis eredetileg kifejezetten gyógycipőnek készültek. Viszont ezzel a branddel elég kevés réteget tudtak elérni.

New Balance cipő Kép: ©Footshop.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com New Balance cipő Kép: ©Footshop.hu

Az új egyensúly cipői

A márka berobbanása akkor történt meg igazán, amikor a hetvenes évektől az új – és jelenleg is regnáló – igazgató, Jim Davis egyértelműsítette a sportcipőkre való átállást. Célja egy olyan sportos cipőbrand megalkotása volt, amely a többivel ellentétben gondol a széles lábfejekre is. Ez volt az a kulcs, amivel New Balance elhozta a valódi kényelmi sportcipők korszakát.

Cipő mindenféle lábformára

A cipők kiválasztásánál rendszeres probléma szokott lenni, hogy akiknek nem konfekcióméret a lábfeje, azoknak vagy túl szűk, vagy pedig túl bő lesz a cipő szélességében. Ez pedig egyáltalán nem ritka. A New Balance már a kezdetekkor ebből az elképzelésből és igényből indult ki a cipői kifejlesztésénél. Ezért nemcsak lábméret szerint választhatunk cipőt, hanem a lábfej szélességére szabottan is. Ez pedig valóban áttörés a sportcipők világában, főleg ha belegondolunk abba, mennyire csökkentheti a teljesítményt egy szélességében túl szűk lábbeli. A New Balance mára az egyik legismertebb márkává nőtte ki magát. Habár soha nem akart versenyezni a Nike vagy az Adidas cipőivel, mégis ugyanazon dobogón állnak minőségben és népszerűségben. A márka a sportcipők mellett a hétköznapi viselethez is rengeteg modellt gyárt. Ikonikus márkának számít, tehát egy New Balance cipő tökéletes viselete lehet szinte mindenféle utcai szettnek. Ha mi is be szeretnénk szerezni egy ilyen lábbelit, akkor naprakész darabokért látogassunk el a Footshop webáruházába. Ha kedvünk támad a márka modelljei közül válogatni, akkor azt főleg olyan helyen tegyük, mint a Footshop. Itt garantáltan az eredeti New Balance lábbeliket találjuk meg.

(Forrás: "Partner cikk")

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...