2016.12.23. 12:00:17 10262 233

Egy hobbi, ami sokat dobhat a párkapcsolatodon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig van időtök egymásra, és azt a kevés szabadidőt is, ami jut, felemészti a házimunka? Jó lenne egy közös hobbi, de az idejét sem tudjátok már, hogy mikor sikerült minőségi időt együtt tölteni? Nos, akkor van egy jó hírünk a számotokra, amelyhez nem kell sokat szervezkedni, hogy összejöjjön, és még hasznos is. De mi az az egy hobbi, amit mindenképpen érdemes együtt űznötök?

Közös főzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Közös főzés

Dobpergés. Ez a fantasztikus, gyakorlatilag zéró szervezést igénylő közös tevékenység nem más lenne, mint a FŐZÉS!

Eddig ez magányos tevékenység volt nálatok? Akkor változtassatok rajta, ugyanis a közös főzés nagyban javítja az egymás közötti kommunikációt egy kutatás szerint. Ráadásul összeköthetitek a kellemest a hasznossal: együtt lehettek, és normális étellel örvendeztethetitek meg egymást végeredményként. Enni így is úgy is kell, főzés közben pedig jókat lehet beszélgetni, meg lehet bontani egy üveg bort és így tovább. Arra figyelj csak, hogy ne akard a párodat kiokítani közben, s a mosogatásban is osztozzatok. ;) Biztos, ami biztos.

Kíváncsi vagy, hogy a főzésen kívül még mit érdemes együtt csinálnotok, hogy jobban kötődjetek pároddal, olvasd el ezt a cikket>>

Forrás: joy.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...