2016.12.23. 12:00:17 10264 233

Egy hobbi, ami sokat dobhat a párkapcsolatodon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig van időtök egymásra, és azt a kevés szabadidőt is, ami jut, felemészti a házimunka? Jó lenne egy közös hobbi, de az idejét sem tudjátok már, hogy mikor sikerült minőségi időt együtt tölteni? Nos, akkor van egy jó hírünk a számotokra, amelyhez nem kell sokat szervezkedni, hogy összejöjjön, és még hasznos is. De mi az az egy hobbi, amit mindenképpen érdemes együtt űznötök?

Közös főzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Közös főzés

Dobpergés. Ez a fantasztikus, gyakorlatilag zéró szervezést igénylő közös tevékenység nem más lenne, mint a FŐZÉS!

Eddig ez magányos tevékenység volt nálatok? Akkor változtassatok rajta, ugyanis a közös főzés nagyban javítja az egymás közötti kommunikációt egy kutatás szerint. Ráadásul összeköthetitek a kellemest a hasznossal: együtt lehettek, és normális étellel örvendeztethetitek meg egymást végeredményként. Enni így is úgy is kell, főzés közben pedig jókat lehet beszélgetni, meg lehet bontani egy üveg bort és így tovább. Arra figyelj csak, hogy ne akard a párodat kiokítani közben, s a mosogatásban is osztozzatok. ;) Biztos, ami biztos.

Kíváncsi vagy, hogy a főzésen kívül még mit érdemes együtt csinálnotok, hogy jobban kötődjetek pároddal, olvasd el ezt a cikket>>

Forrás: joy.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Jól jön egy kis segítség? 10 reményteljes gondolat a mentális tarsolyodba

Olykor-olykor ránk virradnak olyan napok, melyeket hála helyett inkább a fejünkre húzott paplan mozdulatával köszöntünk. Megtépázottnak, alulmotiváltnak és szellemi-fizikai erőtől fosztottnak érezzük magunkat. Szerencsére több jó hírünk is van ilyen helyzetek, amelyek kellő pszichikai munícióval látnak el bennünket ahhoz, hogy erőt merítsünk a „továbbiakhoz”.

Franciaországban egyre több a száz év feletti ember

Egyre több száz év feletti ember él Franciaországban, és megjelent egy új korcsoport, a "szuperszázasoké", amelybe azok tartoznak, aki 110 év felettiek - derül ki a francia Demográfiai Tanulmányok Nemzeti Intézetének (INED) egy szerdán közzétett tanulmányából.

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?