2023.04.11. 17:20:00 8169 310

Egy finom ital a jobb hidratáltságért: Igyunk színeket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor látjuk és halljuk, hogy a megfelelő mennyiségű (és minőségű) folyadékbevitel mennyire fontos szervezetünk normál működéséhez, azonban vannak köztünk olyanok is, akik számára nehezebben megy a napi minimum mennyiségű vízivás is. Ők máshogy is tudják pótolni a szükséges mennyiséget!

Ital hidratáló gyümölcsökből - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ital hidratáló gyümölcsökből

Első lépésként csökkenteniük kell a szervezet dehidratáltságáért felelős kávé mennyiségét, valamint ajánlott teljesen felhagyniuk az alkoholfogyasztással. A cukros és szénsavas üdítők sem a legjobb választások az éltető pohár víz helyett!

Ha ezeket nem, akkor mit fogyasszunk szervezetünk megfelelő hidratáltságának eléréséhez? Hívjuk segítségül a lédús gyümölcsöket és a magas víztartalmú zöldségeket! Ezeket fogyaszthatjuk nyersen, icipicit megpárolva vagy préselt lé formájában.

Hidratáló gyümölcs koktél

Hozzávalók:

mangó vagy barack
eper
lime vagy citrom
narancs

A frissítő gyümölcs koktél elkészítéséhez ízlésünknek megfelelő arányban válogassunk össze a hozzávalók listájában szereplő gyümölcsökből. Mossuk meg és szükség szerint hámozzuk meg a gyümölcsöket, és vágjuk fel mindet. A magukat ne felejtsük e eltávolítani!

Ezután kétféle lehetőségünk van: 1. Vagy felöntjük a felkockázott gyümölcsöket egy kancsó vízzel, amiben egy éjszakán át állni hagyjuk, miközben a gyümölcslé finoman megízesíti azt.
Az italt fogyasszuk limonádéként, amiből kedvünkre kieszegethetjük a gyümölcsdarabokat.
2. Vagy fogjuk a turmixgépünket, hogy összepürésítjük a kiszemelt gyümölcsöket. Ha túl sűrű a kapott smoothie öntsünk hozzá kis adagokban vizet, míg kellő sűrűségű nem lesz.

Elsőre lehet, hogy furának hangozhat, de a magas víztartalommal bíró gyümölcsök közé a tökéletesen beleillik a kígyó uborka! Egy próbát megéri tenni vele, mert nagyon egészséges összetevője lehet a vízháztartásunkat támogató italainknak.

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...