2021.05.15. 08:28:22 7041 244

Egészséges zöld finomság - Készíts chipset spenótból és nassolj kedvedre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyrészt közeleg a nyár, és vele együtt a bikiniszezon. Másrészt meg első az egészség minden évszakban. Úgyhogy bármennyire is csábítóak a boltok polcain kacérul ránk kacsintó chipses zacskók, próbáljunk ellenállni! Inkább készítsünk mi magunk egészséges rágcsát, egészséges hozzávalókból!

Spenót - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Spenót

Minden más zöldségchips mellett a spenót chips pont ilyen! Szerezd be hozzá a hozzávalókat és így készítsd el! 12,5 dkg friss bébi spenótot moss meg, száríts meg. Locsold meg olívaolajjal, szórd meg sóval és borssal, keverd össze. Fedj le 3 tepsit sütőpapírral és oszd szét benne a spenótot. Közben a sütőt melegítsd elő 180 ⁰C-ra. Ha felmelegedett, dobd be a tepsiket körülbelül negyed órára a sütőbe. Ennyi idő kell, hogy elkészüljön az egészséges, zöld ropogtatnivaló. Jó étvágyat hozzá!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...