2020.06.20. 13:23:57 11665 311

Egészséges nasi! – Süss csicseriborsót!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csicseriborsót fogyasztani egészséges, hiszen tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, ezek mellett pedig szuper finom. Készíthető belőle leves, főzelék, pörkölt, fasírt, szóval tulajdonképpen bármi! Még nassolnivaló is!

Sült csicseri - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sült csicseri

Ez a szuper nasi ráadásul nem csak finom, könnyen elkészíthető, hanem még rendkívül egészséges is. Legyen ez a nyári esték ropogtatnivalója!

Sült csicseriborsó

Ehhez végy konzerves, vagy otthon előzőleg puhára főzött csicseriborsót (nagyjából fél kg legyen a mennyiség), 2 evőkanál olívaolajat, 1 evőkanál citromlevet, sót, egyéb, tetszés szerinti fűszert (én készítettem csak sóval borssal, de megbolondítottam már egy kis pirospaprikával is).

A borsót forrázd le, majd hagyd lecsöpögni. Ha megvagy vele, tedd sütőpapírral bélelt tepsibe, amire mehet az olaj, citromlé, fűszerek. Forgasd át a csicserit, majd tedd negyed órára 190 ⁰C-os, előmelegített sütőbe, lehetőleg hőlégkeverésesbe. 15 perc után vedd ki a tepsit, forgasd át a borsókat és dobd még vissza 10-15 percet pirulni. Esti, reggeli, délutáni nasinak is szuper, de krémlevesek mellé levesgyöngynek is tökéletes! A csicseriborsóról itt olvashatsz bővebben!

Forrás: cookta.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...