2020.02.15. 13:52:02 9584 308

Égess kalóriát – Mozgás nélkül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerintem sok nőtársam nevében beszélek, ha azt mondom, az egyik legnagyobb vágyunk – a csokievéssel való fogyás mellett, természetesen – a semmittevés közbeni kalóriaégetés! Mert milyen jó is lenne, ha csupán fekvéssel, pihengetéssel éghetne a zsír!

Ülő életmód, iroda - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ülő életmód, iroda

No, most ugorjon ki mindenki a bőréből örömében! A madame.de cikke szerint erre reális esély is van!:-)

Íme, néhány „kalóriafaló” semmittevés!

Izzadni jó!

Persze, nem úgy általában, hanem mondjuk szaunázás közben! Tanulmányok szerint nagyjából annyi kalóriát lehet elégetni egy kellemes szaunázással, mint egy kiadós futással! Ha az eredmény nem is teljesen igaz, alkalmanként érdemes beiktatni néhány izzadós percet, órát! Egyrészt ennyi lazítás megjár, másrészt, így nem csak kalóriától, de méreganyagoktól is megszabadulhatsz!

„Mozogj” az irodában!

Ha nem bírsz nyugodtan megülni a popódon az irodában, de az állandó mászkálást sem nézi jó szemmel a főnököd, „testmozogj” munka közben. A lábfejekkel kezdj el tipegni, a popsidat szorítsd össze, majd engedd el, a lábaidat pedig ringasd ide és oda. Akár naponta többször is elvégezheted a fent írt gyakorlatot!

Hörpölgess zöld teát!

Érdekes és elég hihetetlen megállapítás, de tanulmányok szerint napi 3-6 csésze zöld tea elkortyolgatásával már jelentős mennyiségű kalóriát tudunk elégetni! A zöld tea valóban jó hatással van szervezetünkre, annak „zsírháztartására”, ám nem csak ezért, hanem egyéb pozitív hatása miatt is érdemes fogyasztani belőle.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Quiche, az „ezerízű” francia lepény

Lehet, hogy különösen hangzik, azonban a quiche kifejezéssel egy misztikus-thriller, a Kindred, magyarul: A rokonok, nézése közben találkoztam életemben először. Miközben a főszereplő, Charlotte, a muszáj-rokonlátogatás előtti lelki előkészületek közepette megemlítette a quiche-t, rögtön azon kaptam magam, hogy már nem is a filmet nézem, hanem azonnal kutakodni, keresgélni kezdtem, hogy mi lehet ez az ételféle, amit Charlotte és párja szerint a meglátogatandó rokonok elég sűrűn fogyasztanak.

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.