2020.02.15. 13:52:02 9503 308

Égess kalóriát – Mozgás nélkül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerintem sok nőtársam nevében beszélek, ha azt mondom, az egyik legnagyobb vágyunk – a csokievéssel való fogyás mellett, természetesen – a semmittevés közbeni kalóriaégetés! Mert milyen jó is lenne, ha csupán fekvéssel, pihengetéssel éghetne a zsír!

Ülő életmód, iroda - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ülő életmód, iroda

No, most ugorjon ki mindenki a bőréből örömében! A madame.de cikke szerint erre reális esély is van!:-)

Íme, néhány „kalóriafaló” semmittevés!

Izzadni jó!

Persze, nem úgy általában, hanem mondjuk szaunázás közben! Tanulmányok szerint nagyjából annyi kalóriát lehet elégetni egy kellemes szaunázással, mint egy kiadós futással! Ha az eredmény nem is teljesen igaz, alkalmanként érdemes beiktatni néhány izzadós percet, órát! Egyrészt ennyi lazítás megjár, másrészt, így nem csak kalóriától, de méreganyagoktól is megszabadulhatsz!

„Mozogj” az irodában!

Ha nem bírsz nyugodtan megülni a popódon az irodában, de az állandó mászkálást sem nézi jó szemmel a főnököd, „testmozogj” munka közben. A lábfejekkel kezdj el tipegni, a popsidat szorítsd össze, majd engedd el, a lábaidat pedig ringasd ide és oda. Akár naponta többször is elvégezheted a fent írt gyakorlatot!

Hörpölgess zöld teát!

Érdekes és elég hihetetlen megállapítás, de tanulmányok szerint napi 3-6 csésze zöld tea elkortyolgatásával már jelentős mennyiségű kalóriát tudunk elégetni! A zöld tea valóban jó hatással van szervezetünkre, annak „zsírháztartására”, ám nem csak ezért, hanem egyéb pozitív hatása miatt is érdemes fogyasztani belőle.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...