2023.12.16. 08:30:35 6436 231

Ébredés óra nélkül? - Nincs lehetetlen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kellemes dallamra ébredni reggelente csudajó… lenne. Ám mindannyian tudjuk, hogy annak az esélye, hogy csodás zenére pattanjunk ki az ágyból, nagyjából a 0-val egyenlő. Mi lenne, ha megpróbálnánk csak úgy, egyszerűen, vidáman, magunktól kipattanni az ágyból?

Ébresztőórák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ébresztőórák

Képzeld el, milyen jó lenne, ha lenne időd reggel nyújtózkodni egy nagyot (vagy több kicsit:-)), nyugodtan felkelni az ágyból, vagyis úgy általában megérkezni a reggelbe. És mindezt idegesítő vekkerhang nélkül, szépen, nyugodtan, a saját ritmusodban? Nem lehetetlen, csupán a következőkre lesz hozzá szükséged:

Türelem!

Ahhoz, hogy beállj arra, hogy magadtól ébredj, a megfelelő időben, mindenekelőtt türelemre lesz szükséged, magaddal szemben. Hagyj magadnak időt, hogy beálljon az új rend!

Kelj a Nappal!

Vagy majdnem! Míg az alváshoz a teljes sötétség a jó, addig az ébredéshez inkább a fokozatosan erősödő fény. Szerezz be egy olyan lámpát, fényt a szobádba, aminek a fénye fokozatosan erősödik, akár a felkelő Napé. Könnyebb lesz ráhangolódni a reggeli ébredésre, indulásra!

Legyen ritmusod!

Hogy kialakulhasson az alvási ritmusod, és éppen akkor ébredj, amikor kell, jó lesz kialakítani egy stabil esti rutint, amit be tudsz tartani és ami mindig ugyanúgy alakul. Ha ezt megteszed, hamar beáll majd az alvás ritmusa is.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...