2024.02.25. 17:42:39 7470 263

Dobd fel a hangulatod! – 3+1 tipp, amivel sikerülhet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Előfordult veled is, hogy ki tudja, miért, de a kedved valahol a béka nemesebbik fele alatt volt, és huzamosabb ideig nem tudtál kijönni ebből az állapotból? Pedig milyen jól jött volna valami gyors és hatásos megoldás erre az esetre, amitől gyorsan elfelejted a rosszkedvedet!

Vidámság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidámság

Nos, akkor van egy igazán jó hírünk! Mi most 4 olyan módszert mutatunk, amivel szinte azonnal jobb lesz a hangulatod!

  • Elő a kedvencekkel! Ha olyan helyen vagy éppen, ahol tudsz zenét hallgatni, hát elő a kedvenc, vidító slágereddel és hallgasd meg egyszer, kétszer, sokszor, amíg mosolyra nem húzódik a szád.

  • Nem csak a testednek tesz jót! Ha úgy érzed, nem megy tovább, elfogyott a lelked minden ereje, húzz cipőt, és irány a természet! Sétálj egy nagyot a közeli erdőben, vízparton, vagy egy parkban, ahol végre kitisztulhat a fejed, felüdülhet a lelked! Ha bejött a dolog, rendszeresítsd! Sétálj naponta 5-10-15 percet, vagy egy fél órát, órát és más színben látod majd a világot.

  • Telefont a kézbe! Hívd fel azt az embert, akiben megbízol, akiről tudod, hogy támogat és tényleg segíteni akar és nem csak a közhelyeket sorolja. Néha mindenkinek szüksége van arra, hogy kiönthesse a lelkét. Most Te vagy az. Ha megértő fülekre és szívre találsz, könnyebben átlendülsz a nehézségeken.

  • Hétvége van? Akkor miért ne szakíthatnál ki magadnak egy fél, vagy akár 1 órácskát egy kis délutáni szundikálásra. Pihenj egyet és mindjárt más színben fogod látni a világot! Az is lehet, csupán csak fáradt vagy, és egy kis szundi megoldja a rosszkedvedet.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!