2018.08.19. 17:49:41 11896 381

Dekorálj okosan! – 4+1 tipp a harmonikus otthonért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ámulattal és némi irigységgel nézem a tökéletesen kidekorált, berendezett lakásokat. Ugyan próbálkozom én is a lakásunk csinosítgatásával, de inkább kevesebb, mint több sikerrel. De végülis, a kevesebb néha több, úgyhogy lehet, jó úton járok!:-)

Szép otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép otthon

Persze, messze még a vége, néhány apróságnak így sem ártana még a helyére kerülni. És hogy mire érdemes odafigyelni, már ami az otthoni dekorációt illeti? Hát, mondjuk ezekre itt!

Tegyél rendet! És tartsd is meg!

Mielőtt elkezdenéd felpakolni a polcra, falra, kanapéra az oda szánt dekorációs eszközöket, pakolj el, törölgess le, vagyis rakj rendet. Ha csak fel- vagy odapakolgatod a csecsebecséket, párnákat a „kupi” elé, annak nem sok értelme van…

Egységben gondolkodj!

Az úgy nem igazán működik, hogy mondjuk a nappalinak kitalálod a dekorációját, stílusát, de a lakás többi részén nem változtatsz semmit. Akkor inkább mindenhol csak egy kevés változás legyen, kevéske dekorációval, de legyen egységes a lakás minden szeglete!

Készíts listát!

Ha elhatároztad, hogy kicsit kicsinosítod az otthonod, „bevásárlólista” nélkül ne indulj el otthonról! Vagyis írd össze, milyen dekorációs eszközökre lesz szükséged, nagyjából tervezd meg, mit hova szeretnél. A listát tedd el olyan helyre, ahol mindig elérhető, így bárhol, bármikor vásárolsz, képben leszel majd, mire van még szükséged, hogy elérd otthonodban a teljes összhangot!

Törekedj a harmóniára!

Ha lehet, egymással harmonizáló színeket válassz! Ha közel az alapoktól indulsz, vagyis festeni készülsz, világosabb színekre essen a választásod, pláne, ha kis helyiségekkel bíró otthonod van. Ezek nagyítják az amúgy kicsi, szűk tereket!

És tényleg néha több a kevesebb!

Ha lehet, ne vigyük túlzásba! Sem úgy, hogy túlságosan sok stílust hagyunk keveredni, sem úgy, hogy túlzásba esünk a dekorációs eszközök, vagy a színek terén. Ha túl sok kiegészítő, csecsebecse díszíti az otthonod, kicsit az lehet az érzésünk, ha belépünk, hogy a bolhapiacon vagyunk. Szóval, csak mértékkel!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...