2017.09.09. 17:15:59 11262 337

Dekorálj betonból! – Egyszerű, de csodás ötletek, ha akad otthon egy kis cement
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Korábban azt hittük, otthonunkat feldobni, kidekorálni olyan nagy ördöngösség. Ám manapság rengeteg DIY, vagyis „Csináld magad!” újság, weboldal, képes, videós összeállítás áll rendelkezésünkre, hogy csinosíthassuk, egyedivé varázsoljuk környezetünket. Hihetetlen, mi mindent fel tudunk használni ehhez!

Dekoráció | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dekoráció | Forrás: youtube.com

Mert sokszor elég egy kis festék, egy deszka, néhány üres dunsztos, vagy sörös üveg, néhány színes levél, papír, egy jó ötlet, és a dekorációs ötleteknek csupán fantáziánk, és esetleg a kézügyességünk szabhat határt. Sőt, néha elég csupán egy kis beton, és máris kész egy csinos mécsestartó, ékszerek és egyéb csecsebecsék gyűjtőhelye. Eldobod az agyad ezektől a remek ötletektől! Nézd csak!

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.