2018.04.13. 09:51:49 9188 235

Csodálatos alkotások! – Igen, Te is lehetsz a hajad szobrásza… ha elég bátor vagy!:-) VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, a hajszobrász, hajszobrászkodás kifejezések nem véletlenül születtek. Néha elképedek, hogy egyes fodrászok milyen remekműveket tudnak kreálni egy hajból - bár, engem azért egy egyszerű mosás-szárítás is le bír nyűgözni. Hogy csinálják, hogy minden tincs úgy áll, ahogy kell?:-)

Hajszobrászat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajszobrászat

Jó, hát nyilván ezt tanulták, ezt szeretik és tudják is csinálni!:-) Aki viszont se nem tanulta, se nem ebből él, annál viszont még jobban el bírok csodálkozni, miket bírnak kihozni a saját hajukból – és ezt most jó értelemben gondolom, hiszen azért jócskán vannak magukon kísérletező, és óriásit mellényúló, önjelölt fodrászok is. No, a videón szereplő hölgyek, urak szerencsére nem azok, csodálatos ügyességgel nyúlnak a hajukhoz, különböző fodrász vagy „nemfodrász” kellékekhez és alkotnak jobbnál jobb, színesebbnél színesebb frizurákat!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Imádod a császármorzsát? – Ne mondj le róla akkor sem, ha vegán vagy!

Míg 5-10 évvel ezelőtt igazi kihívásnak számított, ha valaki valamilyen alternatív étkezést, életmódot követett, esetleg valamilyen ételallergiától szenvedett, hiszen egy-egy menü hozzávalóit megkeresni nem volt a legegyszerűbb feladat, addig manapság már sokkal könnyebb dolgunk van.

Sajtimádók, figyelem!

A lágy, fehérpenészes, félkemény, kemény, gyúrt, sós, savós, ömlesztett, belsőpenészes sajtoknak milliós nagyságrendű rajongótábora van világszerte. És mint tudjuk: sajtból van a hold is, valamint jó néhány tanulságos történetben központi „szereplőként” jelenik meg ez a különleges tejtermék. Említésre méltó példaként a La Fontaine fabuláiból ismeretes A holló meg a róka című mesében megjelenített sajt, mint a konfliktus kiváltó oka, avagy más szemszögből, mint a kívánalom tárgya.

Legyen neked is madárbarát a kerted!

Peter Kahn a Washingtoni Egyetem pszichológia professzora hosszú évekig kutatta azt a kérdést, hogy milyen kapcsolat van az ember és a természet között, és miért van az, hogy a technológiai prosperálással párhuzamosan a természet egyre csak visszahúzódik, pusztul? A természet sokak életében már csak a David Attenborough-féle filmeken át szűrődik be a nappaliba, ahol nincs a biztonságos távolságban lévő állatoknak sem szaga, sem különösebb köze a szemlélőhöz. Ez az úgynevezett „technológiai természet” jelensége.