2018.04.13. 09:51:49 9485 235

Csodálatos alkotások! – Igen, Te is lehetsz a hajad szobrásza… ha elég bátor vagy!:-) VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, a hajszobrász, hajszobrászkodás kifejezések nem véletlenül születtek. Néha elképedek, hogy egyes fodrászok milyen remekműveket tudnak kreálni egy hajból - bár, engem azért egy egyszerű mosás-szárítás is le bír nyűgözni. Hogy csinálják, hogy minden tincs úgy áll, ahogy kell?:-)

Hajszobrászat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajszobrászat

Jó, hát nyilván ezt tanulták, ezt szeretik és tudják is csinálni!:-) Aki viszont se nem tanulta, se nem ebből él, annál viszont még jobban el bírok csodálkozni, miket bírnak kihozni a saját hajukból – és ezt most jó értelemben gondolom, hiszen azért jócskán vannak magukon kísérletező, és óriásit mellényúló, önjelölt fodrászok is. No, a videón szereplő hölgyek, urak szerencsére nem azok, csodálatos ügyességgel nyúlnak a hajukhoz, különböző fodrász vagy „nemfodrász” kellékekhez és alkotnak jobbnál jobb, színesebbnél színesebb frizurákat!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...