2018.04.13. 09:51:49 9530 235

Csodálatos alkotások! – Igen, Te is lehetsz a hajad szobrásza… ha elég bátor vagy!:-) VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, a hajszobrász, hajszobrászkodás kifejezések nem véletlenül születtek. Néha elképedek, hogy egyes fodrászok milyen remekműveket tudnak kreálni egy hajból - bár, engem azért egy egyszerű mosás-szárítás is le bír nyűgözni. Hogy csinálják, hogy minden tincs úgy áll, ahogy kell?:-)

Hajszobrászat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajszobrászat

Jó, hát nyilván ezt tanulták, ezt szeretik és tudják is csinálni!:-) Aki viszont se nem tanulta, se nem ebből él, annál viszont még jobban el bírok csodálkozni, miket bírnak kihozni a saját hajukból – és ezt most jó értelemben gondolom, hiszen azért jócskán vannak magukon kísérletező, és óriásit mellényúló, önjelölt fodrászok is. No, a videón szereplő hölgyek, urak szerencsére nem azok, csodálatos ügyességgel nyúlnak a hajukhoz, különböző fodrász vagy „nemfodrász” kellékekhez és alkotnak jobbnál jobb, színesebbnél színesebb frizurákat!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A sokat emlegetett pozitív gondolkodás – nem szabadna félvállról venni

A pozitív gondolkodásról való diskurzus olyannyira felkapottá vált az elmúlt évek folyamán, hogy óhatatlanul is felszínre törtek az ezzel kapcsolatos sarkítások, „értékhígító” elemek. Éppen emiatt történhetett az, hogy sokan elveszítették az érdeklődésüket a téma iránt, nem veszik komolyan az ezzel kapcsolatos nézeteket, sőt, olyanok is akadnak, akik egyenesen nevetségesnek és életellenesnek tartják a pozitivitást. Ezt a problémát igyekszünk az alábbi sorokban górcső alá helyezni, abban reménykedve, hogy néhány felhőoszlató válaszra lelünk mindeközben.

„Nekem a Balaton…” – Utazz le a Balcsi partra szuper filmek segítségével

Kinek a déli, kinek az északi, kinek az egyik csücsök, kinek a másik a kedvence, de a Balaton mindenkit lenyűgöz, magával ragad. A bulik, a kirándulóhelyek, a strandok, a lángos illat – kellemes emlékek, amelyeket minden tavasszal várunk, és minden ősszel nagyon nehezen engedünk el.

Ritkán látható klasszikusok is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában

A legújabb magyar filmek és premierek mellett ritkán látható klasszikus alkotások is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában. Az új néven megrendezett, MOZ.GO fesztiválra keresztelt programsorozat Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban várja a közönséget június 12. és 15. között.