2023.09.25. 10:59:47 6780 248

Csinos darabok, melyek fiatalítanak? – Jöhet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan igyekszünk megállítani, de legalábbis lassítani egy kicsit az időt, illetve az idő múlásának hatásait. Festjük a hajunkat, krémeket, pakolásokat teszünk az arcunkra, ne adj’ Isten radikálisabb megoldásokhoz folyamodunk, hogy eltüntessük ráncainkat.

Csinos középkorú nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos középkorú nő

Igyekszünk az öltözködésre is odafigyelni, és annak segítségével is csalni egy keveset az életkorunkat illetően. Ám megeshet, átesünk a ló túloldalára, és fiatalítás helyett inkább még csak pakoljuk a gyertyákat a képzeletbeli szülinapi tortánkra.

Ha nem szeretnél ebbe a hibába esni, és a magadra húzott ruhadarabokkal, kiegészítőkkel inkább fiatalítanál magadon akkor a következőkre mindenképpen figyelj!

  • Túl rövid! Meleg ide vagy oda, alkalom erre vagy arra, azért a túl rövid nadrág, szoknya nem biztos, hogy a Te világod már. Attól még, hogy nem a fenekednél végződik a naci, szoknya, még lehet divatos. Pláne, ha némi rojt, „lyuk” is díszíti.

  • Túl „kombinált”! Az igaz, hogy manapság nagy divat a különböző színeket, mintákat keverni egymással, de! Bizonyos kor felett ez már inkább nevetségesen hat rajtunk, mintsem hogy divatos lenne. Ne feledd: a kevesebb több!

  • Túl nagy! Habár a nyár, kora ősz elhagyhatatlan kelléke, azért nem mindegy, milyet biggyesztesz az orrodra! A napszemüveg ne legyen túl nagy, vagyis ne takarja el a fél arcodat az óriási „bogárszemüveg”, inkább ízléses, és valamivel kisebb lencséjű darab mellett tedd le a voksod.

  • Túl színes! A nagyméretű, színes fülbevalók, karkötők, nyakláncok nagyon divatosak manapság, de bizonyos kor felett csak csínján velük! Ha mindenképpen maradnál a nagyméretű kiegészítőknél, válaszd inkább az ezüst-, vagy aranyszínűeket.

  • Túl hosszú! Jópofának tűnhet a magasan felhúzott bokazokni, de ha lehet, Te inkább titkold a zoknidat a kíváncsi szemek elől, pláne, ha sneakerbe, félcipőbe, sportcipőbe bújtatod a virgácsaid.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Quiche, az „ezerízű” francia lepény

Lehet, hogy különösen hangzik, azonban a quiche kifejezéssel egy misztikus-thriller, a Kindred, magyarul: A rokonok, nézése közben találkoztam életemben először. Miközben a főszereplő, Charlotte, a muszáj-rokonlátogatás előtti lelki előkészületek közepette megemlítette a quiche-t, rögtön azon kaptam magam, hogy már nem is a filmet nézem, hanem azonnal kutakodni, keresgélni kezdtem, hogy mi lehet ez az ételféle, amit Charlotte és párja szerint a meglátogatandó rokonok elég sűrűn fogyasztanak.

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.