2024.06.08. 08:28:42 5783 199

Csak semmi pánik, még van egy kis időd – Nyáreleji munkálatok a kertben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néhány napja már elbúcsúztunk a tavasztól, és hála a napsütésnek, és a májusi esőnek, már élvezhettük kertünk gyümölcseit, hiszen a cseresznyéből, eperből már sikerült némi energiát, vitamint magunkhoz venni. Lássuk, milyen teendőink vannak még a kertben, amíg be nem robban az igazi nyár!

Nyár a kertben Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyár a kertben Fotó: 123rf.hu

Elő a gumikesztyűt, kapát, ásót, gereblyét és indulhat a munka!

Pöccintsd be!

Nyilván már túl vagy az idei év első, sőt sokadik fűnyírásán, de attól függetlenül érdemes alkalmanként egy kisebb vagy nagyobb generált tartani a fűnyíró estén, hogy ne éppen munka közben érje a baj.

Ne feledkezz meg róluk!

Ugyan a fűnyírás fontos feladat, de ügyelj rá, hogy minden estben hagyj egy kis részt, ahol virágok illatoznak – mert a méhecskéknek is kell egy oázis!

Frissíts!

Ideje a virágok, bokrok felett lévő mulcsréteget frissíteni, hogy az még inkább védje a növénykéidet a melegtől, kiszáradástól.

Ha eddig nem gyűjtötted, kezdd el most!

A vezetékes víz ideiglenesen jó lehet öntözésre, de a legjobb mégiscsak az esővíz. Még nem késő beszerezni egy hordót vagy ciszternát, amivel gyűjtögetheted az esővizet, amivel aztán a forró nyári napokon megitathatod szomjazó növénykéidet.

Még nem késő!

Igaz, már az utolsó utáni pillanatban vagyunk, de 1 vagy 2 sor burgonya még kerülhet a földbe, hogy sokáig élvezhesd a finom petrezselymes burgonya ízét.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...