2018.12.06. 16:53:30 12973 400

Csajos problémák – 4+1, csakis nőket bosszantó apróság a mindennapokban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nőnek lenni jó! Nőnek lenni nagyon jó! Mert szeretjük, ha virágot kapunk, ha meglepnek minket egy finom bonbonnal. Persze, ezeken kívül még sokkal jobb dolgok is jutnak nekünk. Úgy, mint a várandósság gyönyörű 9 hónapja, a szülés, vagy az örök, soha meg nem szűnő szimbiózis a gyermekünkkel!

Nők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nők

És persze, vannak olyan dolgok, amelyek szintén csak nekünk, nőknek jutnak: a fent említett, gyönyörű dolgok nem kifejezetten jó oldalát is nekünk kell viselnünk. Vagy itt van például a menstruáció. És az élet apró örömei mellett azért kijut nekünk is az apró bosszúságokból! Mint például az itt felsoroltak közül néhány.

Ha már a nehéz napok…

Ha jönnek azok a bizonyos napok, bizony az a kedvünkön is meglátszik! Finoman szólva is morcosak vagyunk! Habár úgy tűnik, szeretjük, hogy ez így van, ez sajnos korántsem így van! Ilyenkor legszívesebben elbújnánk a világ elől, csak nehogy valakit megbántsunk!

Itt szúr, ott bök!

És még csak jól sem tart! Egy rosszul kiválasztott melltartó bizony megkeserítheti az egész napunkat, és a folyamatos bosszankodásunk miatt másokét is!:-)

A mindent elnyelő női táska…

Míg a páros egy pénztárcával, mobillal, kocsikulccsal a kezében hagyja el a lakást, addig Te óriási batyuval indulsz útnak. Mert egy női táskában mindennek helyet kell kapnia, ami egy nőnek a „túléléséhez” kell. És igen, ebbe a parfüm, a sminkcucc, dezodor is beletartozik! Ha gyerkőc van, néhány pelenkát és egy csomag törlőkendőt is belepasszírozunk a táskánkba! Természetesen, amikor kell valami, az tuti, hogy a batyunk legalján van!

Az örök dilemma!

Kinek ne lenne ismerős a következő aprócska probléma: vagy tovább alszunk egy kicsit, így több idő jut a pihenésre. Vagy felkelünk időben, hogy az aznapi szettünket, sminkünket tökéletesen el tudjuk készíteni. Nehéz kérdés…

Nálunk nincs „No Shave” hónap…

De nincs ám! Nekünk, nőknek, bizony az év minden szakában gondoskodnunk kell arról, hogy bőrünk sima, szőrtelen legyen. Télen még csalhatunk kicsit, ha a párunk is tolerálja, de nyáron ez szinte minden napos kőkemény meló!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?