2022.01.08. 14:12:46 8304 258

Bűnözzünk még egy kicsit!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, az újévi fogadalmak listáján az egyik vezető ígéret, amit saját magunknak teszünk, nagy valószínűséggel a testsúlyunkkal függ össze. Hogy leadunk belőle, hogy a zsír helyett pakolunk némi izmot magunkra, és úgy egyáltalán: leszámolunk mindenféle, egészségtelen, hízlaló falattal, amit eddig előszeretettel fogyasztottunk.

Csokoládé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csokoládé

Ezek között is a vezető „bűnbeejtő” a csoki, amiből az ünnepeknek hála, biztosan jutott bőven mindannyiunknak. Szívből irigylem azt, aki erre a néhány napra sem adta fel a diétáját és maximálisan odafigyelt, mit eszik, mikor eszik és hogy mennyit mozog. Ha Neked sem sikerült megállni, hogy ne végy magadhoz néha 1-2 felesleges kalóriát, de most már jó útra tértél, ám azért jól esik legalább képzeletben bűnbe esni, a lenti, csupacsokis videót Neked találták ki!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...