2022.11.03. 09:35:00 5889 251

Bővítsd ismeretségi körödet inspiráló emberekkel, és az agyad meghálálja!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az agysorvasztó vagy agyzsibbasztó kifejezéseket sokszor használjuk, és nem is gondolunk bele, hogy mennyire kifejező. Az agyunk térfogata ugyanis, akárcsak az izmainké, a használatától függően változik. A tudás ráadásul olyan hatalom, amelyet senki sem vehet el tőlünk!

Hangulatteremtés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hangulatteremtés

A tanulás szerencsére olyan öngerjesztő folyamat, aminek révén az agyunk nemcsak, hogy nagyobb lesz, de tanulási képességünk is erősödik. Ehhez pedig csak annyit kell tennünk, hogy olyasmit gyakorolunk, amit eddig nem tudtunk. Tehát az agyunk kapacitását eddig tévesen képzeltük végesnek.

A hajlandóság, a hatékonyság, a kitartás és a motiváció szintje minden embernél egyedi kombinációt alkot, amely célonként más és más. A tanulmányok szerint azok a személyek érnek el magasabb teljesítményt, akik gondolkodásmódja a növekedés mentén épül fel.
Az emberek viszont tükrözik azt a közösséget, amelyikben a legtöbbet megfordulnak. Éppen ezért fontos, hogy okosan válasszuk meg a környezetünket!

Vigyázz, mit tükrözöl vissza!

Több figyelmet kellene fordítanunk arra, hogy a közösségi médiában kiket követünk. Az inspiráló személyek, akik gondolkodásmódja és értékei megegyeznek a miénkkel, megfelelő energiával képesek feltölteni bennünket. Amikor pedig elkezdjük másként látni a körülöttünk lévő dolgokat, nyitottabbá válhatunk a fejlődésre is.

A tanulás áldozatokkal jár, de mindig kifizetődő!

Amennyiben megtaláljuk azokat a személyeket, akikre fel tudunk nézni, és akiket esetleg példaképünkké is fogadhatunk, ne habozzunk időt szakítani arra, hogy az általuk eredményesen használt gondolkodásmódot elsajátítsuk!
Fogadjuk el bátran a kognitív képességeinket meghaladó kihívásokat, és ezzel együtt a bukdácsolás eshetőségét, valamint emlékeztessük magunkat arra, hogy az akadályok természetes velejárói a céljainkhoz vezető útnak.

Szánjunk időt és energiát szokásaink megváltoztatására, aminek eredményeként az újdonságok elsajátítása jótékony hatással lesz majd agyunkra: Velünk együtt változik és növekedik!

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...