2023.01.13. 17:46:39 8029 250

Boldogságra fel! – Derülj jobb kedvre egy kis zenével!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Január közepét tapossuk, ilyenkor még végeláthatatlan a tél, el sem tudjuk képzelni, hogy valaha kitavaszodik. Igyekszünk erőt önteni magunkba mindenhogy, és az évszak jó oldalát nézni. De legyünk őszinték, néha nem egyszerű, a fagyos, hideg reggelek, nappalok hangulata lehúz minket.

Tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tánc

Hogy mit tehetünk ilyenkor? Mondjuk, példát vehetünk a medvékről, és elvonulhatunk téli álmot aludni. Ja, hogy arra viszonylag kevés a lehetőségünk…? Hm, hát igen! Kénytelenek leszünk máshogy doppingolni magunkat, mondjuk egy kis zenével! Íme, 4+1 lélekemelő, lélekgyógyító, lélekdoppingoló nóta, csak Nektek!

Honeybeast X Paulina: Tele a szívem

Fábián Juli & Zoohacker: Jazz & Wine

Queen: Don't Stop Me Now

Katrina & The Waves: Walking On Sunshine

Pharrell Williams: Happy

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...