2022.04.20. 17:15:00 8035 259

Bokwa - Kardiózás és erősítés tánc közben! Egy újabb edzésforma a színen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Emlékeztek még a Zumba-őrület kezdetére? Sok többé-kevésbé táncos lábú hölgy - valljuk be, ez inkább az ő sportjuk - kapott kedvet a mozgásra a vérpezsdítő zenék hallatán. A mozgás örömét azonban sokszor beárnyékolta a néhányuk számára követhetetlen koreográfia. Nekik ajánlom Zumba helyett a Bokwa fitneszt!

Nők fitneszórán - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nők fitneszórán

A Bokwa egy olyan kalóriaégető táncalapú mozgásforma, amelyet 2002-ben Amerikában indítottak útjára. Már egy évtizede hazánkban is elérhető a csoportos foglalkozásokat kínáló termek kínálatában, mégsem kapott akkora visszhangot, mint a Zumba.

Mi is pontosan a Bokwa?

Bonyolult koreográfiák helyett a foglalkozáson résztvevők az instruktor irányítása alatt energizáló kardioedzést végeznek azáltal, hogy bizonyos betűket és számokat írnak le lábukkal a talajon.
A mantraként emlegetett táncos számolás most el lehet felejteni, hiszen az alapfigurák váltakoztatásával alakul ki a lépéssor. Az órák mindig a legaktuálisabb rádióslágerekre (vagy régi nagy kedvencekre) zajlanak, így az együtt mozgó emberek egymást tudják motiválni jókedvükkel.
A ritmus szabadon történő élvezése közben pedig jól meg tudjuk dolgoztatni az izmainkat és úgy általában a testünket. Meglepő módon akár 1200 kalória is elégethető egy Bokwa-foglalkozás alkalmával!

Mit ad számunkra egy Bokwa-óra?

A táncos fitneszprogram alkalmas az izmok állóképességének növelésére, de a zene tempójától függően más és más hatással bír a szervezetünkre nézve. A lassabb ütemek alatt a törzs izmaira és a tonizálásra tudunk összpontosítani, míg gyorsabb zenére intenzívebb kardioedzésre van lehetőségünk.
A Bokwa nemtől, korosztálytól, személyiségtől és testalkattól függetlenül bárki számára ajánlható, aki nyitott egy szórakoztató, de közben izzasztó edzésformára.

Ha kedvet kaptál eme csoportos fitneszórához, keresd fel a legközelebbi Bokwa-instruktor foglalkozásait, ahová egy kényelmes ruházaton és cipőn kívül csak folyadékra és törölközőre lesz szükséged. Semmi jógaszőnyeg, semmi kézisúlyzó, csak a zene!

Forrás: www.bokwafitness.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...