2018.09.07. 18:01:01 9857 292

Bírsz ezekkel a tulajdonságokkal? – Ha igazán stílusos vagy, igen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bájos női irigységgel nézem azokat a barátnőimet, akik pikk és pakk, szinte másodpercek alatt összerántanak egy alkalmi, vagy akár laza, esetleg nőies, merész szettet. Bevallom, én képes vagyok hosszú percekig állni a ruhásszekrény előtt, és kétségbeesve nyüszíteni: „De mit vegyek feeeeel?”.

Stílus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stílus

Persze, aztán mindig lesz valahogy, néha egész jó kis együtteseket sikerül összeállítanom, néha viszont… inkább hagyjuk!:-)

De az igazi „stíluskirálynőknek”…

... mindig van egy jó tanácsuk számodra!

Bizony, ők olyan tökélyre fejlesztették a tehetségüket az öltözködés terén, hogy akár néhány tanáccsal, tippel is el tudják látni a magamfajta amatőrt! Néha bizony életmentő egy-egy tőlük kapott tipp!

... nem kell a szomszédba menniük néhány bókért!

És persze, ezeket „vegyesen”, vagyis férfiaktól, nőktől is kapják! És azt hiszem, a gyengébbik nem képviselőitől őszinte dicséretet kapni – hát, nincs is ennél nagyobb elismerés!:-)

... biztos van még az „olyan” napokra is egy szettjük!

Igen, míg Te a szekrényed előtt állsz kétségbeesve egy-egy igazán rossz napodon, addig a hétköznapok stílusikonjainak mindig van egy-egy mentőötlete azokra a bizonyos „ma el sem indulnák itthonról” napokra!

... mindig határozott elképzelései vannak!

Ha sportos, akkor sportos. Ha elegáns, akkor elegáns. A stílusok nem keverednek egymással, de soha!

... mindig van egy-két trükk a tarsolyában!

Ha tanácsra van szükséged az öltözködés terén, hozzá bizalommal fordulhatsz! Mindig lesz néhány ötlete, amivel elkerülhetsz egy kisebb, vagy nagyobb divatkatasztrófát!

... minden klasszikus ott lapul a szekrényükben!

Bizony, az alapdarabok, mint a kis fekete, egy szuper, egy jól kombinálható blézer és társaik biztos ott lapulnak a gardróbjukban!

... egyszerűen csak utánozni szeretnéd, és kész!:-)

Szóval, mindenféle irigység nélkül, szimplán legszívesebben koppintanád a stílusát!:-) Persze, nem teszed… maximum elcsensz néhány ötletet a kelléktárából!:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A sokat emlegetett pozitív gondolkodás – nem szabadna félvállról venni

A pozitív gondolkodásról való diskurzus olyannyira felkapottá vált az elmúlt évek folyamán, hogy óhatatlanul is felszínre törtek az ezzel kapcsolatos sarkítások, „értékhígító” elemek. Éppen emiatt történhetett az, hogy sokan elveszítették az érdeklődésüket a téma iránt, nem veszik komolyan az ezzel kapcsolatos nézeteket, sőt, olyanok is akadnak, akik egyenesen nevetségesnek és életellenesnek tartják a pozitivitást. Ezt a problémát igyekszünk az alábbi sorokban górcső alá helyezni, abban reménykedve, hogy néhány felhőoszlató válaszra lelünk mindeközben.

„Nekem a Balaton…” – Utazz le a Balcsi partra szuper filmek segítségével

Kinek a déli, kinek az északi, kinek az egyik csücsök, kinek a másik a kedvence, de a Balaton mindenkit lenyűgöz, magával ragad. A bulik, a kirándulóhelyek, a strandok, a lángos illat – kellemes emlékek, amelyeket minden tavasszal várunk, és minden ősszel nagyon nehezen engedünk el.

Ritkán látható klasszikusok is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában

A legújabb magyar filmek és premierek mellett ritkán látható klasszikus alkotások is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában. Az új néven megrendezett, MOZ.GO fesztiválra keresztelt programsorozat Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban várja a közönséget június 12. és 15. között.