2018.09.07. 18:01:01 9776 292

Bírsz ezekkel a tulajdonságokkal? – Ha igazán stílusos vagy, igen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bájos női irigységgel nézem azokat a barátnőimet, akik pikk és pakk, szinte másodpercek alatt összerántanak egy alkalmi, vagy akár laza, esetleg nőies, merész szettet. Bevallom, én képes vagyok hosszú percekig állni a ruhásszekrény előtt, és kétségbeesve nyüszíteni: „De mit vegyek feeeeel?”.

Stílus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stílus

Persze, aztán mindig lesz valahogy, néha egész jó kis együtteseket sikerül összeállítanom, néha viszont… inkább hagyjuk!:-)

De az igazi „stíluskirálynőknek”…

... mindig van egy jó tanácsuk számodra!

Bizony, ők olyan tökélyre fejlesztették a tehetségüket az öltözködés terén, hogy akár néhány tanáccsal, tippel is el tudják látni a magamfajta amatőrt! Néha bizony életmentő egy-egy tőlük kapott tipp!

... nem kell a szomszédba menniük néhány bókért!

És persze, ezeket „vegyesen”, vagyis férfiaktól, nőktől is kapják! És azt hiszem, a gyengébbik nem képviselőitől őszinte dicséretet kapni – hát, nincs is ennél nagyobb elismerés!:-)

... biztos van még az „olyan” napokra is egy szettjük!

Igen, míg Te a szekrényed előtt állsz kétségbeesve egy-egy igazán rossz napodon, addig a hétköznapok stílusikonjainak mindig van egy-egy mentőötlete azokra a bizonyos „ma el sem indulnák itthonról” napokra!

... mindig határozott elképzelései vannak!

Ha sportos, akkor sportos. Ha elegáns, akkor elegáns. A stílusok nem keverednek egymással, de soha!

... mindig van egy-két trükk a tarsolyában!

Ha tanácsra van szükséged az öltözködés terén, hozzá bizalommal fordulhatsz! Mindig lesz néhány ötlete, amivel elkerülhetsz egy kisebb, vagy nagyobb divatkatasztrófát!

... minden klasszikus ott lapul a szekrényükben!

Bizony, az alapdarabok, mint a kis fekete, egy szuper, egy jól kombinálható blézer és társaik biztos ott lapulnak a gardróbjukban!

... egyszerűen csak utánozni szeretnéd, és kész!:-)

Szóval, mindenféle irigység nélkül, szimplán legszívesebben koppintanád a stílusát!:-) Persze, nem teszed… maximum elcsensz néhány ötletet a kelléktárából!:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...