2020.03.04. 13:53:36 10901 368

Bírod a rukkolát? – Ezekért érdemes!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan kissé csípős, helyenként kesernyés ízével nem mindenkinek egyszerű elsőre megbarátkozni, a rukkola ma már sokunk kedvence lett. Feldobja a legegyszerűbb salátát is és emellett egészségünkre is rendkívül jó hatással bír!

Saláta rukkolával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Saláta rukkolával

Hogy miért is érdemes rukkolát fogyasztani?

  • Igazi diétás finomság! Rengeteg tápanyag, vitamin található a kis zöld levelekben, emellett kalóriaszegény növényről is van szó, ezért bármelyik diétában helye van!

  • Ha gyulladás van a szervezetedben! Szerencsére akkor is segítségedre lesz a rukkola, hiszen a benne lévő hatóanyagok gyulladáscsökkentő hatással bírnak!

  • Nyáron a legjobb! Rendkívül sok vizet tartalmaz, így szuperül hidratál!

  • Vigyáz a csontjaidra! K-vitamin tartalmának köszönhetően csontjainak egészségének megőrzése szempontjából is érdemes belőle fogyasztani.

  • Kismamáknak is! A folsav, vagy más néven B9-vitamin fogyasztása fontos várandósság előtt és alatt is. De a memória frissen tartásában is segít e vitamin megfelelő mennyiségben történő fogyasztása.

  • Magas az antioxidáns tartalma! Ennek köszönhetően pedig segít, hogy szervezetünk könnyebben felveszi a harcot a különböző daganatos megbetegedésekkel is!

Forrás: egeszsegter.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...