2023.06.26. 13:59:44 6462 302

Bírod a jógát? – Tornáztasd meg az arcodat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A jóga jótékony hatását sokunk ismeri, sőt, gyakorolja is ezt a szép, ám legyünk őszinték, nehéz gyakorlatsorokból felépülő mozgásformát. Végtagjaink minden egyes mozdulat után hálásak, hiszen nem csak eddzük, hanem nyújtjuk, lazítjuk is izmainkat. De nem csak testünk izmainak hasznosak ám ezek a gyakorlatok!

Arcjóga - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcjóga

Bizony, ha alkalmanként arcunk izmait is átmozgatjuk néhány arcra való jógagyakorlattal, azzal sokat tehetünk a túl korán kialakuló ráncok ellen! Sőt, akár a meglévőkön is javíthatunk!

Ha a szemeid és a homlokodat edzenéd!

A homlokodat húzd fel, a szemöldököd pedig ráncold össze, mintha haragudnál valakire. Tartsd így 10 másodpercig, majd engedd ki a mozdulatot! A következőkben pedig nyisd a szemedet jó nagyra, és húzd fel a szemöldöködet annyira, amennyire csak bírod. Szintén tartsd ki a „pózt” 10 másodpercig, majd engedd el.

Feszült vagy?

És ez a feszültség az arcodra is kiül? Akkor a következő gyakorlatot Neked találták ki: Végy egy nagy levegőt, nyisd ki a szád és nyújtsd előre a nyelvedet, amennyire csak tudod. Maradj így és lassan fújd ki a levegőt! Érezni fogod, ahogy megnyúlnak az arcizmaid! Akár hangot is adhatsz, míg kiengeded a levegőt – akár egy oroszlán.

Mindent a feszes arcizmokért!

A következő gyakorlattal a szád, az állad és az arcod izmai lesznek nagyon hálásak. Hajtsd hátra a fejed és csücsöríts a száddal, mintha csak egy puszit szeretnél adni! Majd lazítsd el az ajkaid! Ismételd meg a gyakorlatot tízszer! Most lazítsd el az arcizmaid és vegyél néhány lassú, mély lélegzetet! Végezetül vegyél újra egy mély levegőt és fújd ki úgy, mintha egy gyertyát akarnál elfújni! Ugye, hogy jól esett az átmozgatás?

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...