2021.01.02. 10:50:50 7672 264

Bejgli maradék? – Készíts belőle valami finomat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hihetetlen dolgok történhetnek karácsony, szilveszter után is. Mint például, hogy még mindig van az ünnepekre készített bejgliből. Mi legyen belőle, ha kidobni nincs szívünk? Egy finom és gyors desszert, mondjuk!

Bejgli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bejgli

Tavaly már megosztottunk Veletek egy bejglimentő ötletet, de szerencsére idén sem maradunk segítség nélkül!

Gombócdesszert bejgliből

Ne kezdjük az évet pazarlással, dobjunk össze egy szupergyors desszertet a szikkadt finomságból! Ehhez nem lesz másra szükséged, mint 4 nagy szelet bejglire (lehet diós, mákos, gesztenyés is), 1 evőkanál juharszirupra és 3 evőkanál krémsajtra. Ez mehet egy tálba, hogy a robotgép dagasztófejével jól össze tudd dolgozni. Készíts a masszából golyókat, majd tedd sütőpapírral bélelt tányérra, és mehet a fagyasztóba 60 percre. Közben olvasszunk fel 8 dkg étcsokit, és ha letelt a fagyasztós idő, öntsük rá a csokit a golyókra. Ha nem dermedt meg kellően a csokoládé, mehetnek vissza a golyók a fagyasztóba. Tetszés szerint díszíthetjük!

Forrás: cakebyfari.cafeblog.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...