2024.01.02. 15:34:52 6212 236

Az újrahasznosítás művészete a divatban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nagy szezonális szekrényendezések tökéletes alkalmat teremtenek arra, hogy felmérjük, mennyi ruhánk van valójában – és ezek közül mennyit nem hordunk. Amikor a valóság kegyetlen arca megmutatkozik, sokunkban felmerül az ötlet, mi lenne, ha ezeket az egykor úgy szeretett darabokat nem a szekrény mélyére gyömöszölnénk vissza – a szív fájó hangjai, illetve a “jó lesz ez még” felkiáltás miatt –, hanem újragondolnánk, átalakítanánk őket, hogy ismét aktív szereplői lehessenek napjainknak. Ezzel nem csak a ruhatárunknak és a pénztárcánknak tennénk jót, hanem a környezetünknek is. Az újrahasznosítás jelentősen csökkentheti a divatipar Földre gyakorolt terhelését, és eközben a kreativitásunkat kiélve új stílusokat is teremthetünk.

Divatos öltözék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Divatos öltözék

A részletekben rejlik a teljesség?

A kis dolgok nagy ereje a divatban is létező szabály. Ha nem vagyunk a varrógépek mágusai, érdemes először azon gondolkodni, hogyan tudnánk sílusukban megújítani a régi darabjainkat. A kiegészítők kulcsfontosságúak ebben a kérdésben. Egy egyszerű sál, egy egyedi fülbevaló vagy éppen egy trendi öv hatalmas változást hozhat egy régi darab megjelenésében, ahogyan egy táska is egészen új arcát mutathatja meg a ruhánknak. Táskák az answear.hu-n. Az új színfoltok és textúrák hozzák létre az elérni kívánt stílust, így szinte a régi ruhák új életre kelnek.

A jövő divatja a régi?!

A vintage stílus sosem megy ki a divatból. A régi ruhák és kiegészítők kombinálása a mai trendekkel egyedi és stílusos megjelenést, harmonikus(an eklektikus) összképet teremt. Akár szüleink, nagyszüleink gardróbjából is meríthetünk ihletet, vagy kincseket, és az ott lelt darabokat ötvözhetjük a mai kiegészítőkkel. Egy a modern igényeket kielégítő hátizsákkal, amiben például a laptopunkat szállítjuk, nem csak praktikus, de egyedi kombinációt hozhatunk létre. Itt találhatunk ilyet: https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/hatizsakok. Az újrahasznosítás művészete tehát nemcsak a régi ruháinkat alakítja át, hanem a gondolkodásmódunkat is formálja.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...