2018.04.07. 17:48:47 15521 407

Az örök divat és ami utána jön – Mihez kezdj a kopott farmerral?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sajnos, az, hogy a farmer örök divat, az nem azt jelenti, hogy egy-egy darab örök életű is. Igaz, ha nem fogyjuk, vagy éppen hízzuk ki kedvenc nadrágunkat, elég sokáig a társunk lehet a mindennapokban. Ám egyszer minden véget ér, és ez az elnyűhetetlennek hitt anyag is feladja a harcot…

Farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmer

A stílusosan kopott korszakát már régen elhagyta, a cipzár vagy a gomb sem szuperál már, és cserélni, javítgatni már nem érdemes. De az is lehet, hogy egyszerűen csak kiment a fazonja, szabása a divatból, és újak kerültek a helyére. Hogy mi lesz ilyenkor a sorsa? Naná, hogy újrahasznosítjuk! Itt leshetsz el ötleteket:

De itt is ötletes megoldásokat láthatsz:

Ha pedig biztosan táska lesz belőle, itt válogathatsz:

Ha még menthető, itt olvashatsz tippeket a farmer mosásával kapcsolatban!

Ha messze még az idő, hogy újra kelljen hasznosítani kedvenc farmerodat, itt megoldást találsz néhány égető „farmer-problémára”!

Ha pedig még nem sikerült visszanyerni a formádat, itt érkezik a megoldás szűk farmer esetén.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...