2024.06.21. 17:40:31 7613 257

Az articsóka nem móka! – Finom és megszabadít minden mérgedtől!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az articsóka számomra sokáig egy értelmezhetetlen növényke volt, vagyis inkább azt sem tudtam, mi fán terem. Pizzán találkoztam vele, mint feltét, de ezen kívül túl sok közöm nem volt hozzá. Pedig bizonyos szempontból igazi csodanövénnyel van dolgunk.

Articsóka Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Articsóka Fotó: 123rf.hu

Ha túl vagy már az összes articsókás recepten, megsütötted sütőben, raktál belőle a pizzára, és salátát is készítettél a felhasználásával, akkor tudd meg, hogy a belőle készült articsóka-víz csodákra képes a testeddel!

Hogyan készítsd el?

Az articsókás vizet képféleképpen is elkészítheted:

  • leszeded a virágok szárát, félbevágod a virágokat és addig főzöd, amíg a virág meg nem puhul. Ezután szűrd le a „főzetet”, hagyd kihűlni és így fogyaszd.

  • egész virágokkal együtt forralod fel a vizet, nem árt, ha néha lehabolod. Ha kész, szedd ki a virágokat, ugyancsak hagyd kihűlni s így idd!

Az articsókás víz nagy előnye, hogy segít a szervezet méregtelenítésében, jót tesz a bélmozgásnak, segít a szervezet vízháztartásának megtartásában, illetve a zsír lebontásában.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...