2020.03.22. 17:47:39 10071 316

Az alvás művészei – Mert aludni bárhol lehet:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy pihentető alvásnál nincs jobb a világon, az egyszer biztos! Egy édesen szuszogó babánál pedig nincs is szívet melengetőbb látvány, abban sincs semmi kétség. Hogy nem csak a nyugodt alvásuk ténye, ami igazán kedves lehet egy szülő szívének, az alábbi videó alapján nem is kétséges!

Gyermekalvás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyermekalvás

Mókás és egyben édesen alvó babák, a legelképzelhetetlenebb testhelyzetekben és helyeken! Derüljünk együtt az édes kis alvókájukon!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...