2018.08.16. 14:59:00 8920 267

Arctisztító kezelés házilag? – Csak óvatosan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerintem sokunk szokott otthon, a fürdőszobatükör előtt a saját házi kozmetikusa szerepében tündökölni. Mert ha éppen pattanás nem is díszíti a bőrünket, azért egy-egy mitesszert nem árt megkezelni. Hogy ezt szakszerűen tesszük-e éppen, az már más kérdés!

Problémás bőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Problémás bőr

Mert ugyan ezek a kis fekete pontocskák csupán csak apróságok, vagy annak tűnnek, de azért a nem megfelelő kezelésük után okozhatnak galibát.

Ne vidd túlzásba!

Ugyan a rendszeres bőrradírozás fontos lépés egy otthoni kozmetikai kezelésnek is, ám túlzásba semmiképpen sem szabadna esnünk. Először is lényeges, hogy a bőrünknek megfelelő típusú bőrradírt használjuk, úgy ahogy kell, és csakis annyiszor, ahányszor szükséges. Ha sokszor esünk neki az arcunknak bőrradírral, kipirosodhat a sűrű dörzsöléstől, kisebb sérülések is keletkezhetnek rajt.

De ne is hanyagold!

Bizony, mielőtt megkezelnéd az arcbőröd, távolítsd el a sminket, mosd meg alaposan a bőrödet. Jöhet egy kis bőrradír is (de csak mértékkel), illetve egy arclemosó, ha van tuti márkád! És indulhat is a házi kozmetika!

„Puszta kézzel” esnél neki?

Hát, ne tedd! Egy-egy mitesszer kinyomkodását semmiképpen se csupasz kézzel, pláne kézmosás nélküli ujjakkal kezdd! Alapos kéz- és arcmosás után, egy zsebkendővel az ujjaid között már barátságosabb a művelet! Így elkerülheted, hogy az apró kis sebek elfertőződjenek.

Ne erőltesd!

Nyomod így, nyomod úgy, jobbról, balról, felülről, alulról, de sehogy nem akar kibújni a fránya kis fekete pont, illetve a mögötte lévő „tartalom”? Akkor hagyd! Még érnie kell a dologra!:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...