2018.04.05. 12:59:16 11380 277

Áprilisi csemegék a moziból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi történik azután, hogy kiirtották a családod? Hogyan lehet egy olyan betegséggel élni, ami megakadályozza, hogy nappal az utcára menj? Milyen a Balaton igazi arca? Mi minden történhet egy vihar leple alatt? És a legfőbb kérdés áprilisra: mit keres Pókember és Loki egy filmben? :D

mozipremierek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com mozipremierek

Genezis (április 12.)

Semmi köze nincs a Terminátor filmekhez, ez egy magyar dráma. Főhőse egy roma kisfiú, aki egy elveszíti a családját egy szörnyű támadásban. A történet középpontjában áll még a rasszista vádlott védelmét elvállaló ügyvédnő, és egy kamaszlány, aki sötét szerelmi élete sodor veszélybe.

A cím a bibliai eredettörténetre utal, amely a filmben a különböző életutak történetében elevenedik meg, melyek a bűncselekmény kapcsán találkoznak.

Éjjeli napfény (április 19.)

Milyen életről álmodhat az a lány, aki vészesen érzékeny a napfényre? A kérdésre Katie adja meg a választ, aki egy ilyen betegségben szenved. Nappalait a szobájába zárva tölti, a külvilágot bentről kémlelve, éjszaka pedig tipikus tinilány, az állomáson gitározik, amikor csak teheti. Egy ilyen alkalommal összeismerkedik álmai pasijával, és egymásba szeretnek, de a lány nem szól a betegségéről, és életveszélybe kerül.

Hurrikán meló (április 19.)

Egy hurrikán tombol végig az Egyesült Államokon, és egy rabló banda is a ugrásra készen, hogy kifosszon egy pénzverőt. A kincstár őre és egy viharvadász áll csak az útjukban. Dupla akció, látvány és 600 millió dollár.

Vad Balaton

Természetfilm a mozikban! “A Balaton Közép-Európa legnagyobb sekély vizű tava. Bár nyáron a partjait nyaralók lepik el, a tó és környezete rendkívül változatos természeti kincseket tartogat. A geológia, a vadvilág és az ember különös házassága teremtette ezt a tájat. A tó partjait kísérő vulkáni kúpok és barlangok, mésztufa lépcsők és szurdokvölgyek, mocsarak és berkek olyan csodákat tárnak elénk, amelyek csak erre a vidékre jellemzők. Ürge és vadmacska, vándorsólyom és holló, tömegesen fészkelő kócsagok és gémek, éjszakai kalandra induló pelék és násztáncot járó balinok elevenednek meg többek között a látványos víz alatti és légi felvételeket is felvonultató filmben, amelyet kitűnő képminőséget nyújtó 4K kamerákkal, speciális víz alatti kamerákkal, rejtett vadkamerákkal és drónkamerákkal forgattak közel 3 éven át. A Vad Szigetköz és a Vad Kunság rendezőjeként és operatőreként ismert, Balázs Béla-díjas Mosonyi Szabolcs és alkotótársa, Bagladi Erika forgatókönyvíró-producer legújabb természetfilmje a televíziós változatból kimaradt jelenetekkel bővített, hosszabb és szélesvásznú (cinemascope) kivitelben érkezik április 19-től országszerte a mozikba. A film az NMHH Médiatanács támogatásával, Magyar Média Mecenatúra Program keretében jött létre.” 

Bosszúállók: Végtelen háború (április 26.)

Na ebben a szuperhősös filmben mindenki szerepel, aki a Marvell univerzum tagja, úgyhogy a rajongóknak igazi csemege. Az összefogás pedig szükséges is, mivel minden eddiginél nagyobb veszély fenyegeti a világot, és csak a Bosszúállók és szövetségeseik állíthatják meg Thanost.

Forrás: port.hu/lista/mozi-premierek

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...