2018.04.05. 12:59:16 11421 277

Áprilisi csemegék a moziból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi történik azután, hogy kiirtották a családod? Hogyan lehet egy olyan betegséggel élni, ami megakadályozza, hogy nappal az utcára menj? Milyen a Balaton igazi arca? Mi minden történhet egy vihar leple alatt? És a legfőbb kérdés áprilisra: mit keres Pókember és Loki egy filmben? :D

mozipremierek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com mozipremierek

Genezis (április 12.)

Semmi köze nincs a Terminátor filmekhez, ez egy magyar dráma. Főhőse egy roma kisfiú, aki egy elveszíti a családját egy szörnyű támadásban. A történet középpontjában áll még a rasszista vádlott védelmét elvállaló ügyvédnő, és egy kamaszlány, aki sötét szerelmi élete sodor veszélybe.

A cím a bibliai eredettörténetre utal, amely a filmben a különböző életutak történetében elevenedik meg, melyek a bűncselekmény kapcsán találkoznak.

Éjjeli napfény (április 19.)

Milyen életről álmodhat az a lány, aki vészesen érzékeny a napfényre? A kérdésre Katie adja meg a választ, aki egy ilyen betegségben szenved. Nappalait a szobájába zárva tölti, a külvilágot bentről kémlelve, éjszaka pedig tipikus tinilány, az állomáson gitározik, amikor csak teheti. Egy ilyen alkalommal összeismerkedik álmai pasijával, és egymásba szeretnek, de a lány nem szól a betegségéről, és életveszélybe kerül.

Hurrikán meló (április 19.)

Egy hurrikán tombol végig az Egyesült Államokon, és egy rabló banda is a ugrásra készen, hogy kifosszon egy pénzverőt. A kincstár őre és egy viharvadász áll csak az útjukban. Dupla akció, látvány és 600 millió dollár.

Vad Balaton

Természetfilm a mozikban! “A Balaton Közép-Európa legnagyobb sekély vizű tava. Bár nyáron a partjait nyaralók lepik el, a tó és környezete rendkívül változatos természeti kincseket tartogat. A geológia, a vadvilág és az ember különös házassága teremtette ezt a tájat. A tó partjait kísérő vulkáni kúpok és barlangok, mésztufa lépcsők és szurdokvölgyek, mocsarak és berkek olyan csodákat tárnak elénk, amelyek csak erre a vidékre jellemzők. Ürge és vadmacska, vándorsólyom és holló, tömegesen fészkelő kócsagok és gémek, éjszakai kalandra induló pelék és násztáncot járó balinok elevenednek meg többek között a látványos víz alatti és légi felvételeket is felvonultató filmben, amelyet kitűnő képminőséget nyújtó 4K kamerákkal, speciális víz alatti kamerákkal, rejtett vadkamerákkal és drónkamerákkal forgattak közel 3 éven át. A Vad Szigetköz és a Vad Kunság rendezőjeként és operatőreként ismert, Balázs Béla-díjas Mosonyi Szabolcs és alkotótársa, Bagladi Erika forgatókönyvíró-producer legújabb természetfilmje a televíziós változatból kimaradt jelenetekkel bővített, hosszabb és szélesvásznú (cinemascope) kivitelben érkezik április 19-től országszerte a mozikba. A film az NMHH Médiatanács támogatásával, Magyar Média Mecenatúra Program keretében jött létre.” 

Bosszúállók: Végtelen háború (április 26.)

Na ebben a szuperhősös filmben mindenki szerepel, aki a Marvell univerzum tagja, úgyhogy a rajongóknak igazi csemege. Az összefogás pedig szükséges is, mivel minden eddiginél nagyobb veszély fenyegeti a világot, és csak a Bosszúállók és szövetségeseik állíthatják meg Thanost.

Forrás: port.hu/lista/mozi-premierek

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.