2022.09.10. 17:44:27 6455 274

Anya csak egy van!:-) – És Vele (vagy rajta?) nevetünk:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még ha a kisgyerekes lét sokszor egyszerűnek, könnyednek tűnik külső szemlélőként, vannak napok, amikor az anyukák is elfáradnak, és lepihennek néhány percre a kanapén, vagy csak elméláznak. Vagyis csak lepihennének, és elméláznának, mert persze a családi szeretet ilyenkor is körülveszi őket!

Anyaság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Anyaság

És van, hogy ez a szeretet, puszta kedvességből és odaadásból vicces, ijesztő, de mindenképpen „megrázó”, vagyis felrázó. Figyeld csak ezeket a kedves felvételeket!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...