2021.03.22. 17:34:32 9399 272

Amiről nem beszélhetünk (Tényleg?:-)) – Nem-szeretem dolgok, anyaként
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gondolkoztam, vajon illik-e erről a témáról írni? Vajon illendő-e egyáltalán beismerni, hogy bizony van ilyen is, és anyaként nem egyszer érzi úgy az ember, hogy vannak olyan tevékenységek, melyek nélkül el tudnánk képzelni a mindennapjainkat? Illik, vagy sem, azért vannak ilyenek.:-)

Főzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Főzés

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az ember ne tenné meg ezeket akár még szívesen is a családjáért. De ha esetleg holnaptól átvenné valaki tőlünk, az sem lenne baj.:-)

Végtelen történet

Én nem tudom, vajon a mi szennyestartónkkal van-e baj, feneketlen, vagy éjszaka újra telepakolja valaki, de sokszor úgy érzem, eltűnök a mosás-teregetés-ruhák beszedése Bermuda-háromszögben. Mintha soha nem lenne vége.:-) Szerencsére, arra már rájöttem, hogy nem minden ruhadarab, póló szereti, ha vasalják.:-)

Elő a kreativitással…

… meg az ügyességgel, gyorsassággal, türelemmel. Naná, hogy a főzésről beszélünk. Persze, jó érzés látni, ha a család elégedetten majszolja munkánk gyümölcsét, ízlik kicsinek és nagynak egyaránt. És bizony, a házi kosztnál nincs finomabb, egészségesebb, sőt, olcsóbb. De azért a többségünk nem tiltakozna, ha holnaptól csupán annyi dolgunk lenne a konyhában, hogy kitesszük az előre megrendelt, vagy valaki által megfőzött ételt a tányérokra.

Már megint csörög a „vekker”

És mi le-/kinyomjuk és alszunk tovább. Legalábbis az álmainkban.:-) Pedig (néha) olyan jó lenne sokáig lustálkodni, de kisgyermekes szülőként ez egy ideig csak álom marad.:-) De eljön még a mi időnk!:-)

Na jó, a lista nem hosszú. Nem állítom, hogy teljes, hiszen mindenkinek más és más a nem-szeretem feladat. Te mit pöckölnél ki legszívesebben az életedből?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...