2018.02.04. 14:05:37 14371 390

Amikor „csokit” enni nem „bűn” – (Fel)mentő ötletek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igen tudjuk, megfogadtad, és sikeres, és tartod, és már vissza is fogytál egy régi nadrágodba. És csinálod tovább, hiszen ez a régi-új naci nagyon is motiváló. Meg az is, hogy sokkal jobban érzed magad a bőrödben, és majd’ kicsattansz az egészségtől. Mégis néha elkap a vágy…

Csoki - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csoki

Igen, a vágy, egy szelet, egy kocka, de akár egy egész tábla csoki után is! De ellenállsz! Vaaaagy… nekiállsz indokokat keresni, hogy mégis miért ehetnél most Te is egy kis édességet. Segítsünk?:-) Mert okot aztán tudunk mi is egy párat!

Egyél csokit, mert…

... ajándékba kaptad, és az a Tiéd!

Szinte természetes, hogy ha névnap vagy szülinap, akkor csoki, bonbon, vagy valami egyéb cukmisság. Amit aztán az emberlánya, ha éppen diétáik, jól félre is tesz. Hogy majd egyszer. Majd ha beleférek, majd ha ennyi meg ennyi kiló leszek. A csoki meg csak porosodik. Hát ne hagyd parlagon heverni, edd meg! Ennyi kényeztetést megérdemelsz! És hidd el, szívből adták!:-)

... elérted!

A kitűzött célodat! Ha más vágyad nincs, mint egy kis édesség, jutalmazd meg magad egy kicsivel!

... mindannyian együtt vagytok!

Nincs is jobb, mint egy csajos találkozón csokit majszolni, bort iszogatni és nagyokat nevetni!

... ketten vagytok!

Végre jut egy kis időtök egymásra a pároddal, és ezt megédesítenétek egy kis csokival? Hajrá!

... mert jól esik!

Nincs az a diéta, életmódváltósdi, ami alkalmanként ne engedne meg egy kis bűnözést, „félreevést”. A kulcsszavak tehát az alkalmanként és a kis. Néha-néha belefér egy kis kényeztetés az ízlelőbimbóinknak is!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...