2024.05.06. 12:28:32 5151 212

Amikor a spenót és a csicseriborsó találkozik – Gyors és finom egytálétel a rohanós hétköznapokra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy hosszabbodnak a nappalok és kúszik felfelé a hőmérő higanyszála, annál kevesebbet szeretnénk a konyhában bíbelődni az ebéd, meleg vacsora elkészítésével. Szerencsére, egy-egy mentő ötlet mindig szembejön! Most egy spenótos, csicseriborsós verzió!

Csicseriborsó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csicseriborsó

Ebben a receptben az a legjobb, nem csak hogy gyors, de egészséges is, a csicseriborsónak köszönhetően pedig a napi fehérjebevitelünk is támogatva van.

A hozzávalók beszerzése után indulhat is a munka:

  • 30 dkg spenótlevél

  • 40 dkg paradicsom

  • 2 db hagyma (nagyobb méretű)

  • kb. 20-25 dkg csicseriborsó (konzerv vagy otthon megfőzött)

  • 2 evőkanál olívaolaj

  • 1 teáskanál curry

Az elkészítése annyira egyszerű: a hagymát pucold meg, aprítsd fel. A spenótot és a paradicsomot mosd meg, utóbbit szintén kockázd fel. A csicseriborsót csöpögtesd le. Egy serpenyőben pirítsd meg a hagymát, dobd rá a paradicsomot, spenótot, csicseriborsót. Rottyantsd össze, majd ízesítsd sóval, curryvel és már kész is. Ha fokoznád a fehérjetartalmát, tükörtojással még finomabb lesz!

Forrás: rewe.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...