2020.12.20. 13:14:31 7362 153

Adventi vendégváró – Karácsonyi csemegének is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így decemberben egyvalami nem szokott sikerülni: tartani az eddig jól bevált diétát. Mert jön a Mikulás, az adventi hétvégék, aztán meg a karácsony. Kinek van energiája ilyenkor még a kalóriákra is odafigyelni?:-) Nem biztatunk: a most következő finomsággal továbbra sem fog!

Pillecukor, karácsony - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pillecukor, karácsony

Vigasztaljon minket a tudat, hogy legalább egy adag teljes kiőrlésű pehely is van benne, illetve a következő hozzávalók még:

-2 dkg vaj

-10 dkg étcsoki

-20 dkg pillecukor

-1 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék

-30 dkg teljes kiőrlésű zabpehely A vajat, fűszert, pillecukrot dobd egy tálba és közepes lángon, állandó keverés mellett olvaszd fel. Add hozzá a zabpelyhet, keverd össze, a tűzhelyről húzd le. Tedd a masszát egy 25x15 centiméteres tepsibe, nyomkodd le, és nagyjából fél órára tedd hideg helyre. Ha megvagy vele, szeld apró kockákra. Az étcsokit olvaszd fel, és csorgasd a kis kockák tetejére.

Forrás: essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...