2024.01.23. 15:38:37 6447 250

A tökéletes por, ami még a hormonokat is megregulázza
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismered a Maca port? Amennyiben eddig még nem próbáltad, érdemes beépítened az étrendedbe. "Szuperételnek" tekintik, szénhidrátok, ásványi anyagok és rostok keveréke, képes növelni a libidót, az állóképességet, az energiát és az erőt, ezért régóta ismert a sportolók körében.

Maca - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Maca

Az Andokban őshonos növényből származik, ásványi anyagokban, enzimekben, vitaminokban és aminosavakban gazdag, és egyesek "az Andok afrodiziákumának" nevezik. A maca por többek közt tartalmaz B1-, B2-, C- és E-vitamint, és számos egyéb ásványi anyagot pl. kálium, cink, magnézium, aminosavakat, fitokemikáliákat és glükozidokat.

Egészségügyi előnyeit kutatások bizonyítják. Sokan a termékenység megsegítésére szedik. Egereken végzett laboratóriumi vizsgálatok azt mutatták, hogy Maca porral való etetés után a spermiumok száma emelkedett a, míg a nőstényeknél a petesejt tüsző fejlődése nőtt. Ez a szuperétel az energiaszintet is növeli. A porban lévő vegyületek, amelyeket macamidoknak és macaeneknek neveznek, segítik leküzdeni a fáradtságot.

Kiváló hatással van a hormonrendszerre. Enyhíti a premenstruációs tüneteket, ellátja a szervezetet a szükséges tápanyagokkal, ezzel segítve a hormonok természetes termelődését, valamint csökkenti a PMS-hez kapcsolódó fájdalmat és kényelmetlenséget. A Maca por bizonyítottan képes természetes módon fokozni a nemi vágyat mind a férfiak, mind a nők körében, valamint kedvező hatása lehet a stressz és szorongás csökkentésére is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.