2019.05.25. 17:48:00 11297 309

A nyár se maradjon dekoráció nélkül! – Ötletek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki örül, ha a rendszeres heti takarítást el tudja végezni, és legalább 1 vagy 2 napig nem szalad a lakás (jelen!:-)). Ezzel szemben sokan vannak olyanok is (remélem, egyszer majd én is az ő táborukat erősítem:-)), akik minden évben, az évszaknak megfelelő dekorációval díszítik az otthonukat.

Nyári dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári dekoráció

Nos, mivel nemsokára új évszak köszönt ránk, méghozzá nem is akármelyik, hanem a nyár:-), ezért ideje felfrissítenünk a nappali, a lakás egyéb részeinek díszeit. Ha már megvan, mivel és hogyan, akkor kiegészítésként, ha még ötletek után kutatsz, akkor inspirációnak lehet remek a következő videós összeállítás.

A csatornára feliratkozni itt vagy itt tudsz.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...