2023.04.28. 17:46:24 6792 278

A Nagyszülő, és aki mögötte van 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy milyen lehet nagyszülőnek lenni? Míg egyesek szerint öröm és boldogság, kiváltság, addig másoknak inkább nyűg és nem szeretnék újra átélni a szülőséghez hasonló felelősséget, szerepet. Hogy majd mi milyen nagyszülők leszünk? Hát, az majd elválik…

Nagymama unokájával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nagymama unokájával

Mit gondolsz, Te melyik csoporthoz tartozol majd inkább? Előző cikkünkben már megismerhettél 4 nagyobb csoportot, most jöjjön egy másik négyes.

Ilyen a nagyszülő, ha…

... mindig képes megújulni!

Na ő az, aki minden mókában benne van és igyekszik haladni a korral. Nem rest felfedezni a legújabb gyerek- vagy éppen tinidalokat, játékokat, könyveket, műsorokat meséket. Az unokák imádják, mert azt érzik, nem csak nagyszülőként, hanem barátként is számíthatnak rájuk.

... még a dorgálása is mézédes:-)

No, hát ő az, aki elolvad, ha meglátja az unokákat és már egy huncut mosollyal kenyérre kenhető. Imádja az unokáit és ők is a mamit/papit, és legyünk őszinték: végtelen türelemmel van a gyerekek felé, és már-már mindent elnéz nekik.

... halad a korral! Sőt!

Őt aztán nem lehet semmilyen technikai újdonsággal, ezzel kapcsolatos kéréssel, kérdéssel zavarba hozni! Tisztában van az aktuális trendekkel, így mondhatni, hogy a felügyelete alatt a digitális veszély is kisebb a gyerkőcök számára.

... most élik második tinikorukat!

A szeretet, ahogy egymás felé fordul a nagymama és nagypapa, a hosszú évek óta tartó kölcsönös tisztelet egymás iránt igazi példa lehet mind a szülők, mind az unokák számára.

Forrás: missmum.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...