2024.10.05. 08:31:05 653 19

A nagyi titkos összetevője – Ettől még finomabb lesz minden őszi étel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fűszerek a konyha igazi titkos fegyverei, hiszen egyetlen csipetnyi is képes teljesen megváltoztatni egy étel ízvilágát. Nemcsak azért fontosak, mert különleges aromát adnak az ételeknek, hanem azért is, mert kiemelik és fokozzák az alapanyagok természetes zamatát.

Almaszeletek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Almaszeletek

A nagymamák igazi mesterei a fűszerezésnek – ők ösztönösen tudják, mennyi só, bors vagy éppen paprika kell ahhoz, hogy egy étel igazán tökéletes legyen. Az ő generációjuk rengeteg tapasztalatot halmozott fel a konyhában, és sokat tanulhatunk tőlük, ha az ízek mesterévé akarunk válni. Egy kis fahéj egy almás pitében, vagy egy csipet bazsalikom a paradicsomszószban – ezek az apró trükkök teszik különlegessé az ételeket. A nagymamák által átadott fűszerezési bölcsesség nemcsak az ételek ízét, hanem az étkezés élményét is gazdagítja. A fűszerek okos használata életre kelti az ételt, és a hagyományokat is tovább viszi a konyhában.

Az ősz titkos fegyvere

Van egy olyan őszi összetevő, amivel minden őszi étel íze, zamata még jobban előcsalogatható, legyen az egy finom gombaleves, sütőtökös étel, vagy valamilyen krumplis finomság. Kitalálod, mi az?

Íme a titok!

Ha ősz, akkor alma, illetve annak minden változata, ami fűszerezésre alkalmas. Almaszósz, almaecet, vagy éppen egy kocka a savanykás-édes őszi gyümölcsből? Jöhet, mert bármelyik ételt feldobja!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...