2018.10.12. 19:29:07 10226 304

A mai menü: film, film és film! – Gasztrofilmek étkezések előtt/alatt/után/helyett:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Na, jó, evés közben nem tévézünk, úgyhogy az „alatt” kizárva! De tegyük fel, hogy adott egy őszi, borongós, ködös hétvége. És tegyük fel, hogy vagy semmi tennivalód otthon (hát persze…:-)), vagy csak szimplán szeretnél egy semmittevős napot. Vaaagy, egy semmittevős napot, finom ételekkel!

Főzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Főzés

Egy reggeli, vacsora összedobása még egy lustizós napon is belefér, a gyors ebédre megoldásként pedig ott van az ételrendelés, vagy egy gyors melegszendvics, esetleg egy még gyorsabb omlett. Ami pedig a szórakozást illeti, összeállítottunk Neked egy filmes menüt, melyből kedvedre válogathatsz! Sőt, akár a desszerttel is kezdheted!

Az előétel

L\’ecsó

Bemelegítésnek pont elég könnyű, és pont elég finom ahhoz, hogy végigérj a „menüsoron”! Az animációs film egy patkány különös álmáról, egy még különösebb barátságról szól, no, és persze, finom ételekről!:-)

A főétel

Ízek, imák, szerelmek

Történet arról, hogyan találd meg önmagad, hogyan fedezz fel új tájakat, világokat, és hogyan engedd be a szerelmet. És persze, rengeteg ételkülönlegesség!

Az ételművész

Érdekes történet egy érdekes, rocksztárokat meghazudtoló életet élő séfről. Hogyan veszíti el mindenét, hogy aztán visszataláljon ahhoz, ami (és aki) az élet értelme.

A desszert

Csokoládé

Érdekes történet, gyönyörű szerelem, és rengeteg csokoládé!

+1, ha nem volt elég a nasiból: Charlie és a csokigyár

És persze, Johnny Depp-pel sem lehet betelni, igaz, megjelenésével ebben a filmben kevésbé töri össze a szívünket, mint az előző alkotásban.:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...