2024.02.06. 08:38:34 5344 217

A formás vádli titkai
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A megnyerő testi adottságok szinte minden nő álomlistáján kiemelt helyen szerepelnek. Amikor egy edzésterv kidolgozására kerül sor, egészen bizonyos, hogy a formálandó testterületek köréhez sorakozik: a farizom, a combizom és a vádli. Elmondhatatlan öröm érzéssel tölt el minden egyes nőt, ha kinyitva a ruhásszekrényt, szinte bármit magára ölthet; tetszésére van mindaz, amit a tükörben lát, és sikerül eltörölnie minden önkritikát és csalódottságot. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ilyen és ehhez hasonló érzésekkel csak a legkitüntetettebb pillanatainkban találkozhatunk.

Mozogj a formás lábakért - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozogj a formás lábakért

A vádli edzése érdekében már nem feltétlenül szükséges edzőterembe mennünk, hiszen otthon is számos nagyszerű gyakorlatot végezhetünk. Ha az eszköz nélküli megoldásokat vesszük figyelembe, úgy akár a munkaszünetekben is elvégezhetjük a rövid – különféle intenzitású edzéseket. A gyakorlatok közül választhatjuk a lábujjhegyre állást – ezt az izmok hatékonyabb megdolgoztatása érdekében többféle módon végrehajthatjuk. Például: a lábfejek kifelé, majd befelé fordításával, összetett lábakkal és vállszéles terpeszben végzett mozdulatokkal, vagy éppen váltott lábemelésekkel. (Érdemes többször megismételni az emeléseket, kisebb szünetek beiktatásával).

Tipp: Rendkívül lelkesítő lehet egy párnak, ha közösen dolgoznak ki egy edzéstervet, mely által mindenki szeretne többet kihozni magából. A közös edzések, egymás kitartásra ösztönzése, a pozitív visszajelzések mindkét fél részéről rendkívül motiválóan hatnak.

Továbbá végezhetjük a vádli gyakorlatokat súlyzóval a kezünkben, lábujjhegyen guggolva, háttal fekve a földön nyújtóztatva a vádlinkat (spicc-pipa mozgatással, feszítés és nyújtás váltakoztatásával). A könyökön oldalfekvéssel, az alul lévő lábunk emelgetésével. Sokak nagy kedvencévé vált az intenzív taposásos módszer, amivel az egész testet átmozgathatjuk – különös tekintettel a vádlira és a combokra. Az úgynevezett székre támaszkodós megoldással is remekül haladhatunk a vádli-szépítés célmegvalósítása felé.

Ha van egy konkrét esemény, melyre időben szeretnénk felkészülni, és a fejünkben már megszületett a ruha-cipő párosítás képe is, akkor minden bizonnyal buzgóbban fogunk teljesíteni. A munkánk és a kitartásunk mindenképpen dicséret mágnesként fog működni. Az eredmény pedig önmagáért – azaz önmagunkért – fog beszélni.

Ma már egyre több nagyszerű videós útmutatás áll a rendelkezésünkre. Itt van kiragadásképpen ez a MadFit-féle változat: https://www.youtube.com/watch?v=-tJSMx4n6-g. Ez mindösszesen öt perces ráfordítást igényel, amit akár naponta többször is beiktathatunk a programunkba. Természetesen nem szabad megfeledkeznünk a klasszikus lépcsőzésről, kerékpározásról, gyaloglásról és kocogásról vagy futásról sem. A szabadban végzett mozgások a testi és mentális energiakészleteinkre egyaránt pozitív befolyással vannak.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Neked van B terved? – Fogódzók és mentőövek nehéz időszakokhoz

Életünk egy-egy akadálytalan, felhőtlen időszakában hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy az esetleges nehezebb időszakokra is gondoljunk. Aztán beköszönt egy válságos helyzet, és az első gondolatok között bizonyosan szerepelni fog a jövő próbatételeire való optimális felkészülés terve – , ahogy mondani szokás: lehetőségeinkhez mérten legyünk „bebiztosítva”. Miért lehet szükségünk B tervre?

Kóstoltad a világ leghíresebb ételeit?

A külföldi utazások során a hely kultúrájával, történelmi érdekességeivel és embereivel való megismerkedés egyik örökzöld módja az ott hagyományos és népszerű ételek megkóstolása. Az ételek így méltán képezhetik kirándulásaink fénypontját és képesek megnövelni az utazási élményeket.

EZZEL A NAPONTA KÉTSZER VÉGZETT GYAKORLATSORRAL JÓL FEJLESZTHETŐ A CSECSEMŐK CSÍPŐÍZÜLETE

A magzat méhen belüli elhelyezkedése és a szülés körüli megpróbáltatások miatt aszimmetria vagy tartási eltérés alakulhat ki az újszülöttek csípőjénél. Ez a jelenség ijesztő lehet a szülők számára, pedig hátterében legtöbbször nem betegség áll. Annak érdekében viszont, hogy a gyermek ízületei megfelelően fejlődjenek, születéstől kezdve 4-6 hónapos korig naponta kétszer tornáztatni kellene az újszülöttek csípőízületét, például pelenkázás közben. Ebben segít a Semmelweis Egyetem legújabb oktatóvideója.